Muzova mama mu stale strka deti znamych

adiinka40

no ja by som si to asi tiez vysvetlovala tak, ze to robi naschval. ale nevsimaj si to, lebo sa z toho zblaznis.

anonymnababa

boze tie svokry su ale netaktne a podrivacne! presne ako ti tu pisu odstrihnite sa od jeho rodiny a nechodievajte tam tak casto... stare zeny su najradsej ked mozu zle robit !

ahjaj

mala som jedno neúspešné tehotenstvo. Stratu nenarodeného dieťaťa som veľmi zle znášala, ale kvôli tomu som nezanevrela na malé deti, a kľudne mi ich mohli dať na kolená.
Takže netreba na to reagovať nejak precitlivene. A ohľadne počatia dieťaťa, na to potrebujete predovšetkým psychickú pohodu.

Guga12

Moji krstní rodičia nemôžu mať deti. Vedeli to aj vtedy, keď som sa narodila, predsa ma majú radi.Od začiatku ma brávali do náručia, môžem si im sadnúť na kolená, kedy chcem a objať ich, aj sa so mnou rozprávajú, a niekedy ma vezmú aj na dovolenku, vtedy si krsrtný otec berie aj dvoch synovcov. Našťastie sú celkom normálni, aj keď sú to nanešťastie chalani. Ideme spolu, ako 5 členná rodina. Keď som bola malá som sa raz krstnej mamy pýtala, prečo nemajú oni deti, vtedy mi povedala, že písali bocianovi, ale aj tak nepriletel. Pýtala som sa, či je preto smutná. Ona, že áno, dosť. Tak som ju utešila, že si ma môžu požičať od rodičov, ako často len chcú.
Podľa mňa nebuďte smutní z toho, že vám strkajú na kolená malé deti, veď oni vám neberú možnosť mať vlastné dieťatko, a keď budete mať vlastné, tak aj tomu dieťatku bude dobre, keď sa s ním príde hrať starší kamarát, ktorý je už na vás zvyknutý a obľúbil si vás.

Margotkaaaa

Jak hovori pieseň: dám Vám jednu dobrou radu k nezaplaceni :)...odtrhnite sa od rodiny od navstev svokrovcov atď. Pre dobrý život rodiny je to nesmierne dôležité.Viete koľko poznám párov ktorým rodičia zničili vzťah?...Najhorsie je ked byvaju este v jednom dome.Fuj..nikdyyyy.To si mozes uz po svadbe chystat rozvodove papiere...odtrhnite sa prestante sa navstevovat a do mediaca bude dieta :)

Cosimysliet

Asi to tak bude, len nechapem, preco teraz. Nechali sme to tak a chceme ist do zahranicia pracovat. A o tom uz vedia par mesiacov.

HumorVKorenicke

Tak robí to s najväčšou pravdepodobnosťou z poverčivosti, akože kvázi projektuje vašu budúcnosť, aby ste mali dieťa aj vy. Pomôže vám to asi tak ako neboštíkovi zimník. Tá poverčivosť je takisto viera, dali si na tom záležať, aby vymysleli taký systém (démoni), ktorému nikto nerozumie a kto to akože pochopí, tak je to už na ňom znať:-)