Ahojte. Chcel by som sa s vami podeliť o moje divné stavy čo sa to somnoj deje ani ja sám nevim.
Cez leto som bol na brigade. Všetko bolo v poriadku bol som zdravý chalan nechodil som po doktoroch ani som nebol často chorý. No a jedného dňa na tej brigáde aom zrazu zacitil že niečo nieje s mojim telom v poriadku zrazu prišlo na mňa horúčava a zrazu mi začalo byť srdce o sto šesť mal som mdloby na odpadnutie mi bolo na každom kroku čo som spravil. Možno tak po hodine čo mi bolo tak zle som v kuse sedel a zrazu ma naberalo na wc. Prišiel som na wc a nič a poste v kuse ma naberalo a nedalo sa mi. Proste ako keby skonbinujete že máte hnačku a zápchu zároveň. Zrazu ma začalo bolieť v pravom dolnom rohu ako keby slepé črevo. Chlapi vraveli že ma odvezu na špitál tak sme tam dorazili a tam mi povedali že to len nejaký črevný vírus. Tak som ten deň nejako ešte ako tak pretrpel naštastie to bol posledný deň v praci lebo sme chodili na týždnovky.
Keď som prišiel domov tak ma to neprestávalo bolieť bolelo ma to týždeň a po týždni som šiel na wc a keď som odchádzal s wc tak som pred ocom odpadol hneď volal rýchlu. Prišli a odviezli ma do nemocnice tak som bol na vyšetreniach. A nič mi tam nezistili. Potom ma prepustili domov. Po troxh dnoch som zase kolapsoval doma a tak ma odviezlu zase do nemocnice. A zase nič nezistili. Pomaly to začalo ustupovať v tej nemocnici. A v jeden deň keď som tam len tak ležal zrazu zase taký pocit neistoty a bal som sa že zomieram začalo mi buchať srdce a ako keby som necitil ruky proste hybal som s nimi ale mal som strašne divny pocit že neviem čo sa deje neviem to vysvetliť ten pocit to neprajem nikomu zažívať. Tak ma poslali na kardio tam mi povedali že mám bradikardiu a že to je v pohode že srdce mam v poriadku že zvladnem bežny život. A od tej situacie každý deň citim bolesti pri srdci v ľavej ruke taký divný pocit a takto sa fungovať v živote nedá všade kde som dlhsie ako 2 hodinky mi začne byť strašne zle až na odpadnutie za celý školsky rok som bol v škole len 3 mesiace zo 7. Proste to sa nedá.
Mate niekto podobny problém že vás boli srdce a myslite si že idete mať infark? Ale ja ro zažívam tak 4 hodiny denne dakedy to trva skoro cely deň a celý deň prespim lebo nechcem vstavať lebo viem čo má čaka
Prosim ak máte niekto nejaké rady čo by to mohlo byť tak prosim napíšte. Budem rád za každe odpovede.
Myslite že by to mohlo byť psychykou ? Ale bral som neurol a nič mi to nepomáhalo aj lexaurin na spánok lebo som mal stale bolesti tak mi to dali aby som spaval v noci. A nič nezaberalo. Tak neviem. :(
Som zúfalý mám 18r. A nechcem takto byť do konca života. Trápy ma to denno denne. A doktory si povedia že ta sa dá fungovať. Chcel by aom ich vidieť ako by oni takto fungovali neprajem im nič zlé. Viem že na slovensku to zdravotníctvo není nejak dokonalé ale tak že by sa mi toto dialo. Každy deň si vravim prosim prosim ja ešte nechcem zomrieť. Až mi je do plaču s toho už.
Viem je to dlhý pribeh ale ak ste to dočitali až sem vďaka že aom vám mohol takto zdeliĺ moju skusenosť s týmto.