Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kde si nájsť priateľa

Príspevok v téme: Kde si nájsť priateľa
Kdehladat

Kde si môžem najst frajera ak mam 19 rokov (nikdy som ešte nemala čo je divné)...momentálne už skoro nikam nechodím na žiadne diskotéky chaty nikde lebo nemám skym...nemam žiadne kamarátky...prosim nepište mi že to príde samo ani žiadne podobne ezotericke reči ako tu mnohí zvyknete pisat...to naozaj nepotrebujem...skôr potrebujem radu kde.si najst (jasné že zo začiatku budeme kamarati a potom vzťah)... Nemám ani kamaratky ani kamaratov

Peteran

Momentik :čo by si nal hovoriť nič.....
KdeHladat: keďže si len doma a nikam nechodíš, nemáš priateľov tak to bude veľmi ťažké si niekoho nájsť. Nejake malé percento že ťa niekto oslovi na ulici, či v nakupáku. Tak isto internet je cesta ,síce strastiplná a s kopov magorov ale nejake percento je i tam.Fraza to príde samé časom je blbosť a klišé to máš pravdu

Peteran

Momentik :čo by si nal hovoriť nič.....
KdeHladat: keďže si len doma a nikam nechodíš, nemáš priateľov tak to bude veľmi ťažké si niekoho nájsť. Nejake malé percento že ťa niekto oslovi na ulici, či v nakupáku. Tak isto internet je cesta ,síce strastiplná a s kopov magorov ale nejake percento je i tam.Fraza to príde samé časom je blbosť a klišé to máš pravdu

momentik25

No a čo že nikdy si nemala priateľa a máš len 19...

Ja mám 25 a som chlap a nikdy som nemal priateľku... čo si mám asi tak hovoriť ja čo??

Najčítanejšie články