Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kde si nájsť priateľa

Príspevok v téme: Kde si nájsť priateľa
Kdehladat

Kde si môžem najst frajera ak mam 19 rokov (nikdy som ešte nemala čo je divné)...momentálne už skoro nikam nechodím na žiadne diskotéky chaty nikde lebo nemám skym...nemam žiadne kamarátky...prosim nepište mi že to príde samo ani žiadne podobne ezotericke reči ako tu mnohí zvyknete pisat...to naozaj nepotrebujem...skôr potrebujem radu kde.si najst (jasné že zo začiatku budeme kamarati a potom vzťah)... Nemám ani kamaratky ani kamaratov

NeznamyTHM1986

Kdehladat: A nebol by u teba problém, že keby dakto prejavil záujem tak ho odoženieš, lebo by si sa zľakla?

dobreuz

A nejaké iné hobby skúsiť? Lebo takto naozaj nikoho nepoznáš. A ešte jedna vec:skutočne chceš vzťah alebo len preto aby si niekoho mala alebo hormóny?

Kdehladat

Ďakujem všetkým ktorí ste sem prispeli.No počas strednej školy som chodila veľa na diskotéky (mala som jednu kamarátku ale tá odišla a už sa nekontaktujeme) a teraz nemam nikoho...a nepodarilo sa mi nájsť počas strednej a to som vtedy chodila do spoločnosti dosť...nemyslím žeby bola na mne nejaká vada som normálna ako hociktorá ina...

MichaelaG

Keď si si priateľa nehľadala v škole, skús ho hľadať v práci. Ak ani tam, zapíš sa na tanečný kurz a hľadaj ho tam. Nechoď na diskotéky, to je najhlúpejší nápad. Tak ako internet, napr. pokec.

petroneta

môj brat sa zoznámil tiež na internete so švagrinou a už sú 13 rokov manželia.
Takže všetko zvážiť, nehrň sa do pohlavného styku, prvých niekoľko rande na verejných priestranstvách, pred stretnutím dôkladná komunikácia, a môže to vyjsť. Koľkí mladí muži nie sú tie diskotékové typy a chodia na technické školy a málo sa stretávajú s dievčatami, tak volia túto možnosť. A nie všetci sú úchyláci. To snáď spoznať aj podľa písania. (Napríklad keď niekto píše ty miesto ti (tebe), tak tam môže ísť o nekompromisný a neprispôsobivý typ. :-))