Zdravím. Plánujeme výmenu okien a chcel by som sa opýtať či mi môžete odporučiť dáku spoľahlivú firmu. Jedná sa len o plastové nakoľko je to dvojgeneračný dom tak ich bude viac čiže aj po finančnej stránke nás to troška vyjde. Ale nechcem nejak mega lacné len kôli tomu. Takže budem vďačný za vaše názory
Nové okná názory
Tiež túto firmu Vekra zvažujeme, máme ich na skok tak sme zbehli pozrieť do ich showroomu. No zatiaľ sme si dali vypracovať len tú nezáväznú objednávku a keďže cena je fajn zhodli sme sa s manželkou že do toho pôjdeme. Rátam že to dame nejak na jeseň.
Záleží aj aké okná hľadáte. My máme tiež väčší dom a dávali sme si od Vekry okná s trojsklom z plastu. Hlavne sme pozerali na kvalitu tesnenia a firma nám najviac vyhovovala aj po výzorovej stránke. Mali celkom dobrý výber a aj spolupráca s nimi bola príjemná. Máme ich už dáky ten rok a nesťažujem si a hoci boli troška drahšie stále to nebolo nejak cenovo zlé.
Ja osobne by som si nasiel firmu z okolia ktoru by mi doporucil najlepsie niekto koho poznam .. a okna by som si dal dake lepsie