rozmaznany priatel

Príspevok v téme: rozmaznany priatel
Mirka2234

ahojte ! mame s priatelom 23 rokov a sme obaja externi studenti a obaja aj pracujeme.. este spolu nebyvame, ja to stale odkladam. Sme spolu 4 roky. Na zaciatku nasho vztahu sa priatelovi rodicia rozviedli, odstahovala sa jeho mamina zo spolocneho bytu, zobrala si pozicku a byva sama. Boli to tazke casy ale nejako sme to zvladli. Priatel zije s otcom a mamu navstevuje 2 krat tyzdenne. Mama pracuje v statnej sprave, zaraba velmi malicko. Vzdy sa mu pokusa dat vsetko, da mu gastrolistky, vari mu do krabiciek na cely tyzden.plus potraviny do tasky aby mal na ranajky desiat atd.. NEZNASAM, KED K NEJ IDE S PRAZDNYMI RUKAMI, ved si mama zasluzi kvety alebo material na stravu!!! (podotykam, moj priatel zaraba trojnasobok od nej!) neznasam KED JEJ VYCITAVO POVIE ze ma chut na COLU a ona ma len KOFOLU..... neznasam ked jej povie slovo CHCEM , vtedy ma ide rozdrapit. chcem gulas, chcem mineralku......... Minuly tyzden pretiekol pohar mojej trpezlivosti a od vtedy priatela neviem zniest.....Ved sa tak isto zacne spravat aj ku mne. prosim, som ja d.bnuta ze to riesim, alebo to naozaj je take zle ako to vnimam ja ? on sa ohradza tym ze to je nornalne a ze ma mamu rad a ze sa k nej sprava pekne. a ze ona ma rada jeho. ja keby poviem mame slovo CHCEM tak mi aj teraz ked budem mat 24 rokov da facku a zaracha... dakujem za nazor.

petroneta

to je tak, ak je v rodine zaužívaný patriarchát a mamička bola zvyknutá, že jej rozkazovali. Syn to nemá sám od seba, videl tento model, že ho používal jeho otec k jeho starej mame, alebo jeho otec k jeho mame, alebo aj starý otec k starej mame, a automaticky to prevzal, bez toho, že by si uvedomil. Nemá v tom zlý úmysel, on si vôbec neuvedomuje, že by niečo nebolo s kostolným poriadkom.
Pilčuka do toho nemiešajte, buďte tak láskaví. 50 ročný chlap sa neodsťahuje od 70 + ročnej matky, už aj preto nie, že nevieme, v akom zdravotnom stave je jeho matka, či nepotrebuje starostlivosť, atď. Takže mu dajte pokoj. 30 ročný chalan by už nemal bývať s matkou, ale on býval, a teraz, keď je mama stará, už by ťažko niesla, keby odišiel, takže to už niet prečo riešiť.

dobreuz

Ok, stačilo už :D
K téme: chlap vyzerá, že mu vyhovuje mama hotel a rád rozdáva príkazy, od takého by som dal ruky preč.

Granula

Takyto typ muza si hlada mladu a naivnu, lebo tej kym dojde o co ide. Rozumna zena pochopi a este sa aj podakuje tej, co ho zbavila :-)

Antisexx

Tak asi to jeho matke nevadi. Zrejme nebol vychovavany tak aby pouzival slovicka prosim dakujem mohol by som , ... ako sa sprava k tebe?