Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem ist robit za hranice a partner nechce

Príspevok v téme: Chcem ist robit za hranice a partner nechce
Sklamanie

Ahojte, vratila som sa na Slovensko z Anglicka a som doma 3 roky. Stretla som tu fajn chalana. Lenze sa mi nezadarilo pracovne. Myslela som, ze sa tu nieco zmenilo, ale mozno tak v BA. Za cely cas som nebola schopna sa dostat nad 500€. Nezvladam zivot na SK. Kedze musim byvat v podnajme, ledva vyzijem. Partner byva doma u rodicov. Ja k nim ist byvat nechcem, on ine riesenie nema, lebo podla jeho slov nebude platit najom cudzim do huby. Chcem sa vratit naspat do zahranicia, ale on nechce ist, lebo zaraba vyse 1000€. Nuti ma si vybrat nepriamo, bud odidem a budem mat peniaze, alebo ostanem pri nom a budem takto. Co mam robit? Nezvladam to uz psychicky. Ja k nim byvat nepojdem. On tvrdi, ze chce stavat, ale ja mu nemam z coho prispiet, dam mu co som usetrila a dalej nic? Na co mi taky chlap, ktory ma posiela samu za hranice? Vraj jemu sa neoplati, vraj nebude robit mukla za tie iste peniaze co ma tu! A mna preco nechape? Je toto mozne, ze ho vobec nezaujima co budem robit ja? Si mam najst druhu robotu a driet 16 hodin denne aby som mu dorovnala platovo a mohli sme stavat? Som uz na nervy z toho. Mam pocit, ze ma vydiera, lebo sa vyjadril, ze ked k nemu nepridem byvat, nevie co bude a ked odidem, ze on nevie, ci ma na taky vztah na dialku. Na co mi mota hlavu a lozi za mnou a hovori mi o svadbe a o stavbe domu, ked mu nezalezi, ze ja tu nemam uplatnenie? Kamaratky s VS robia za 700 v hrubom. Fakt neviem co robit obetovat vztah kvoli zarobku? Alebo obetovat zarobok kvoli vztahu?

lifeisshort

No odpovedať si musíš sama. Ale podľa mňa sa s partnerom k sebe nehodite, neviete sa dohodnúť, jeden nechápe druhého. Na tvojom mieste zvolím odchod z krajiny. Chlapi boli aj budú, jeden rozchod hore dole. Možno sa ti v zahraničí život úplne otočí a spoznas niekoho pre teba omnoho zaujímavejšieho

Zuzulik8

On ta nechape ze ty tu nemas moc ako fungovat, je mu to jedno. Akou ti bude do buducna oporou. Navrhuje ti len riesenia ktore vyhovuju jemu. Ja na tvojom mieste balim kufre. Chlapov je vsade dost.

SofiaElla

Tu sa pýtaš, čo máš robiť?? Dosť divné. Máš si určiť priority.
Buď to bude vzdelanie (dlhodobejšia investícia, ktorá sa ale vráti vo forme financií po vyštudovaní a uplatnení sa), materiálne zabezpečenie a odchod do zahraničia, kde zarobíš viac (riešenie na niekoľko rokov, na SK sa zarába a asi aj bude zarábať oveľa menej ako v zahraničí ešte nejaký ten čas), alebo to bude tvoj neperspektívny vzťah. Rozhodnutie je na tebe. Neviem, koľko máš rokov, ale ja som v mojich 20tich rokoch volila vzdelanie, potom som volila materiálne zabezpečenie (išla som robiť do zahraničia) a popritom som stíhala aj vzťahy.