Jedna baba sa mi stále vyhráža, že ma zabije, oleje kyselinou, že mi zničí život atd. na pokeci si urobila ucet s mojou fotkou a vypisuje tam ludom, na erotickych strankach pridala moje fotky a moje telefonne čislo, zistila kde byvam a všetko a to všetko len preto že chce môjho byvalého a on ju nie a mne preto ničí život, co sa s tym da spravit ?
Nedá si povedať ani po dobrom ani po zlom, že ja s ním už nič nemám.
Psychicky labilný človek
Ak sa ti vyhráža zabitím, napĺňa to už podstatu trestného činu. Takže tá polícia ako ti už písali.
Koľko máš rokov a koľko rokov má tá baba?
Pravdepodobne by si pochodila na polícii, lebo ide o nebezpečné vyhrážanie, dva roky (všetko si kopíruj, zálohuj a ukladaj do euro-obalu a vytlač si to). Mala si dať svoje vyhrážky pred vyhrážaním skoncipovať u dobrého koncipienta, právnickej sekretárky, dajme tomu ti mala povedať: len počkaj, ja ti poškodím a polejem ťa kyselinou mravčou! Keď po tebe raz hodím svojho macka na spanie, tak na to do konca svojho života nezabudneš! S takýmto dobrotivým požehnaním by jej nič nemali dokázať, ale sanovala peniaze. Poraď jej, aby investovala do krypto-meny, áno, oplatí sa to, lebo tí ľudia končia zvyčajne v krypte. Isto by ju takýto priateľsky prístup dosť prekvapil.
napis jej velkym ze s nim nic nemas alebo kedy ste sa rozisli a nech ta viac nekontaktuje
Ísť na políciu, hoci pochybujem že s tým niečo spravia... Vôbec neverím polícii ale za pokus to stojí.