Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Psychicky labilný človek

Príspevok v téme: Psychicky labilný človek
yeara

Jedna baba sa mi stále vyhráža, že ma zabije, oleje kyselinou, že mi zničí život atd. na pokeci si urobila ucet s mojou fotkou a vypisuje tam ludom, na erotickych strankach pridala moje fotky a moje telefonne čislo, zistila kde byvam a všetko a to všetko len preto že chce môjho byvalého a on ju nie a mne preto ničí život, co sa s tym da spravit ?
Nedá si povedať ani po dobrom ani po zlom, že ja s ním už nič nemám.

Angelika3

Ak sa ti vyhráža zabitím, napĺňa to už podstatu trestného činu. Takže tá polícia ako ti už písali.

Pag

Pravdepodobne by si pochodila na polícii, lebo ide o nebezpečné vyhrážanie, dva roky (všetko si kopíruj, zálohuj a ukladaj do euro-obalu a vytlač si to). Mala si dať svoje vyhrážky pred vyhrážaním skoncipovať u dobrého koncipienta, právnickej sekretárky, dajme tomu ti mala povedať: len počkaj, ja ti poškodím a polejem ťa kyselinou mravčou! Keď po tebe raz hodím svojho macka na spanie, tak na to do konca svojho života nezabudneš! S takýmto dobrotivým požehnaním by jej nič nemali dokázať, ale sanovala peniaze. Poraď jej, aby investovala do krypto-meny, áno, oplatí sa to, lebo tí ľudia končia zvyčajne v krypte. Isto by ju takýto priateľsky prístup dosť prekvapil.