Nazor na vztah

Príspevok v téme: Nazor na vztah
Mojnazornato

Moja skusenost so vztahmi je asi taka.Ked mate priatela, ktory je neustale s vami, kazdy den casom to uz kazdeho omrzi pride monotonnost aspon u mna by to tak bolo a nevydrzala by som to z jednym.Pripadne by som stale niekde chodila a on by mohol ziarlit. Chcela som niekoho s kym sa casto nebudem vidat a budeme si teda vzacnejsi.No lenze tu som zacala zistovat ze ked s nim stale niesom flirtuje s kadekym , chodi vonku zo zenskymi, a je tu aj moznost ze ma podvadza.Podvedie.A dokonca to zena musi vediet zvladat, ze mu po veceroch vypisuje milion zien.S ktorymi sa kamarati.A ze pre neho zrejme nieste jedina.Ale hoci aj ste, ako mu verit.Ze to neurobi.Ze vas nepodvedie.Jeho kamarat to robil Zenu mal inde a tak ju podvadzal.Takze co je dobre? A zas ked je stale zena s Vami , muzovi to mozno ani nevadi ale ja nemozem byt cely zivot len s partnerom a takisto nemozem byt s niekym kto ma podvadza alebo teda mam tusenie zeby to robil.Takze aky vztah hladat.Ja uz ani neviem ci daky chcem.

naivny

ideálne je to tak, aby sa mi dievča nevešalo na krk, a malo nejaké vlastné záľuby, a koníčky, lebo ja mám tiež moje. Na druhej strane, keď je tam, keď ju potrebujem. Ja určite nebudem sedieť na jej sukni a neustále sa jej venovať, lebo mám kopu iných aktivít.
No a iné ženy, to je také, že by som nemal čas ani chuť vypisovať iným, kebyže mám jednu, ale viem, že sú iní ľudia, ktorí vypisujú a flirtujú. Ale aj tak je to o tom, kto má ako rád. Ak mám rád, tak mi všetky osobné komunikačné potreby spĺňa moja priateľka a moja rodina a nepotrebujem si ju dopĺňať vypisovaním iným.
Nejak tak.