Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Lubrikačný gél vo frajerovom aute -potrebujem názor mužov

Príspevok v téme: Lubrikačný gél vo frajerovom aute -potrebujem názor mužov
SimonkaDE

Ahojte! Pred nedávnom som pri šoférovaní frajerovho auta našla vo dverách (šoféra) lubrikačný gél,ktorý bol zjavne viackrát použitý- ocapkaný a poloprázdny.Ako vysvetlenie mi podal story,v ktorej dostal lubrikant od kamaráta niekedy pred 4 mesiacmi na vyskúšanie ,ale zabudol ho v aute.A ja viem,že tam ten gél nebol,lebo som medzičasom šoférovala veľakrát. Samozrejme prišlo prisahanie na všetko možné,že on ho nepoužil,že ma nepodviedol atď...Tomu ja absolútne neverím.Otázka však je-na koľko je pravdepodobné,že dá muž mužovi otvorený používaný lubrikant na vyskúšanie???Ja by som v živote nikomu ani sestre také niečo nedala!Ukončujem s ním viacročný vzťah a chcem počuť nestranné názory.Ďakujem za Vaše reakcie!

SimonkaDE

Nie je to fake-pytam sa pre istotu,srdce by chcelo uverit akemukolvek klamstvu a zdravy rozum hovori,ze to je proste nevernik.On vravi,ze robim sceny pre jeden gel....ze to nic neznamena...mne ked byvaly kolega z prace napisal ako sa mam-uplne neutralnu sms,tak uz bohvie co som s nim mala ale lubrikacny gel v aute je podla neho nic.Clovek ked lubi,je velmi ohlupnuty a ja len potrebujem podporu vo svojom rozhodnuti.Dakujem.

marfuska45

A naco potom chces pocut nase nazory ked si uz rozhodnuta sa s nim rozist ? Toto je bud fake, alebo mas frajera poriadneho somara a netreba ti tu na toto forum ani odpovede, rozchod najlepsia volba...

Antisexx

Hahaha4- dalsi zbabelec co podvadza namoesto toho aby sa rozisiel, nie si chlap :) na kazdu svinu sa voda vari :)

Hahaha4

To je neschopny uboziak :) ja som bol s milenkou v aute a zabudla si nohavicky vo dverach spolujazdca. Manzelka ich nasla a ja som ich zobral, utrel som nimi celne sklo a povedal, ze si kolegovia robili srandu a ja ze s nimi odvtedy utieram sklo. Uverila mi :) Mal byt suverenny a vymysliet si nieco uveritelne. Ja by som povedal, ze tym natieram spary v palubnej doske, aby nepraskali a nevrzgali, lebo ten gel.udrzuje vlhkost. To ma v sekunde napadne. Ver, ze by si mi to zozrala. Vraj kamos dal, ja zdochnem. Esteze mu nedal kondom na vyskusanie. Dobre, ze si sa svtakym hIupakom rozisla, najdi si pohotovejsieho, lebo podvadzame vsetci. Mam niekolko desiatok kamosov a kolegov a kazdy sa minimalne bozkaval s inou zenou a chytal jej kozy, aj ked bol vo vztahu, ci zenaty. Zvykni si, je doba internetu, lahko si niekoho najdes na podvadzanie.