Po sexe

Príspevok v téme: Po sexe
Kukonia

Ahoj, včera som mala s priateľom sex a keď sme skončili tak keď som sa postavila prišiel na mňa taký čudný stav, že mi začalo zalahýnať v ušiach až tak že som ledva počula a bolo to akoby som bola v nejakej miestnosti kde všetko duní. Trvalo to asi 2 minuti, prosím neviete prečo sa mi to stalo ?máte nejaká s tým skúsenosti ? Ďakujem za odpoveď a blbé reči si nechajte pre seba nikoho to nezaujíma ♥️

ghhsss

k sexu by som to nepripisovala, skor ti klesol tlak po prudkop pohybe, rychlo si vstala...fpo otazka teda znie piješ dostatok tekutín?

atd0-0

Nic zvlastne, normalka. (Niekto to takto potrebuje. Vyzaduje. - totalna ateroskleroza.) Ale nic si z toho nerob, raz sa vsetko skonci - ten cas pride. Aj ked sa zda, ze ten cas nikdy nepride.

sexporadca

ako dlho trval vas sex?
Ak dlho sukate tak sa dost vycerpas spotis a plus ten spominany zvyseny tlak a tep k tomu ... srdce ma co robit a pluca tiez.
Ako dlho trval a ake polohy ste robili?
Ak psikoch tak si mala dole hlavu ze? Cize sa ti navalila krv prudko do hlavy a ked si sa zdvihla tak sa prudko odkrvila ..

tvojavagina

Moja, pri sexe a najma po orgazme stupa tlak preto muzi po 40 az 50 co maju vysoky krvny tlak by to nemali prehanat lebo ich moze trafit šlak a take uz boli pripady ze dostal infarkt pocas suloze.
Pri orgazme stupa tlak a tep sa zrychluje to je ako so sportom. Rychlo si sa postavila a tlak sa este viac zvysil a nastala tzv. nevyrovnanost - nedokrvenie