Odstránenie znemienka

Príspevok v téme: Odstránenie znemienka
Lucia02

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať na vaše skúsenosti s chirurgickým odstránením znamienka. Mňa celý život trápi jedno veľké pigmentové znamienko v oblasti podpazuší má približne 1,5 cm. Chcem navštíviť špecializovanú kliniku, zákrok stojí približne 45€. Bolí to? Ostane mi jazva?

naivny

počul som o prípadoch, kedy po odstránení znamienka vznikla rakovina kože. Do akej miery je odstránenie materských znamienok nebezpečné? Ja ich mám niekoľko odstávajúcich hnedých na tvári, aj keď nie sú príliš veľké, nevyzerajú dobre. Pod pazuchou by som ani ja neriešil, ale na tvári je to trocha iné. Čo poradíte?

nevienikto

v podpazuzi to nevidiet,.. ci ti jazva ostane nevie nikto dopredu,.. ale ked si ochotna platit tak sa da potom jazva odstanit, moderna medicina, esteticka chirurgia..
to ze pojdes na nejaku kliniku ti nezaruči ze nebudes mat jazvu.. ALE! zisti si či posielaju na hystologiu znamienko.... koli zdraviu,bezpecnosti.. znamienko sa da aj zadarmo vybrat ked pojdes cez koznu, a na chirurgii... a ti to na hyst. urcite poslu... lebo poznam pripady osobne kedy z ambulancie plast. chirurgie, ked jej vyberali znamienko neposlali na hystologiu... akoze uzas...