Čierny zázrak

Pag

Trstinový cukor je vraj zdravší, ale nie každý chce byť zdravší najmä, ak preferuje umenie prázdnej hlavy, pri ktorom sa dosahuje majstrovstvo tak, že vám na hlavu musí prisadnúť súčasne päť múch, ktoré potvrdia unisono vákuum, príp. inú konzistentnejšiu výplň. Tento nový štýl sa volá Headate. Vtedy je vám pridelený prvý Dan, stan, fan, dostanete ban, to ste už iný pán, pán Jean Baklažán. Otvárať dvere, keď stratíte kľúče, s využitím hlavy v tomto štýle je isto bolestivé, ale pomerne efektívne. Na scénu (to nie je stena, pozn. redaktora) prichádza vaša star Perla Negra (čierna perla v preklade) s hitom Vedúci vápenky. Kontroverznosť je asi aktuálne moderná.

Ananaska

Konečne niekto, koho zaujíma trstinová melasa :)
Je to skvelá vec. Obsahuje veľa minerálov a vitamínov. Je skvelá na kosti, pretože obsahuje vápnik, na nervy kvôli horčíku a je výborná pre ľudí, ktorí majú malo železa. Dodáva energiu, pomáha pri hojení rán, urýchľuje zotavenie po operáciach, lieči kožné problémy, krčové žily, ukludnuje, hlavne v kombinácii s medovkou lekárskou, pomáha lepšie zvládať nádchu či chrípku. Pomáha aj ľudom s cukrovkou.Je vhodná pre deti, tehotné ženy, dospelých či seniorov. Zabúdať by na ňu nemali ani športovci.
Môže sa používať aj zvonka vo forme obkladov, masiek, zábalov, do kúpela..atd..

Z vlastnej skúsenosti ju môžem len doporučiť, pomohla mi na akne, dodáva dostatok energie a celkovo sa cítim lepšie..treba skúsiť :)
Jedinou nevýhodou je chuť, ktorá nemusí sedieť každému. Na začiatok si do nej môžete pridávať citrónovu šťavu, po čase začne chutiť aj bez nej, Citrón sa pridáva aj kvôli obsahu vit, C, ktorý zlepšuje vstrebávanie všetkých látok, ktoré melasa obsahuje,

U mňa sa na začiatku užívania prejavila reakcia, čo znamená, že sa mi zhoršili, problémy, ktoré ma dlhšie trápili,, akne, únava, dokonca sa mi dosť zapálilo hrdlo,, treba to vydržať..časom vybuduje skvelú imunitu :)