ahojte mam taku neprijemnu skusenost spred 2tyzdnov ked boli sme na jednej oslave nwo a tham sa zzopar chlapcov opilo ani nie tak poraidne len trochu a zacalo im poriadne sibat boli dost a poriadne uchylny :( fnuq a potom donutili mna aj kamosku k sexu :( to bolo asi to nayhorsie co sa mi mohlo stat aa este ekd sa ptom zacali medzi sebou chvalit ze sa im podarilo urobit do nas myslela som ze sa zabijem.....vteddy som mala 4dni po menzese myslite ze mzoem byt v tom??
Sprawil sa do mna nasilu :(
tka ja neviem co ma v ten vecer napadlo :( ale teraz to lutujem a je mi len 17
damianka, o zansilnenei neslo, kedze ste povedali, ze chcete, aj ked len zo srandy, nijaky sudca by to nebral ako zansilnenie. V takychto pripadoch nesmies NIKDY povedat ANO aj ked myslis NIE! Ani zo srandy, to uz je v podsstate tvoj problem. Neviem baby cim rozmyslate. Vas by som riadne preplieskala a tym chalanom ich krasavcov odrezala. Sviniari. neviem kde mate hlavu. A to vas nenapadlo an druhy den kupit postinor aspon? Baby nestastne, dufam, ze to zostane bez nasledkov a dufam, ze ste sa poucili.
a kolko mate rokov??
Čo ste také..omg
V takom veku chcú slečny skúsiť všetko, byť na úrovni...ale ja nehovorím, že to bolo OK, jednoznačne tam mal byť aspoň kondóm, ale ak sa jednalo o znásilnenie, tak potom OFF...treba sa opýtať slečien, nech napíšu, či im bolo pri tom dobre a či so sexom súhlasili...a môžete nám opísať, ako to prebiehalo? Lebo si to celkom neviem predstaviť...máte len 14? (teda boli ste predtým panny?)
tehotne mozte byt..uplne kludne,len kto bude teraz ockom ?
sorry ,damianka, ale co ty a tvoja kamoska mate v hlave? asi ani piliny..vy sa kludne nechate pretiahnut nejakymi kretenmi, len preto aby ste nepokazili oslavu..to je priam neuveritelna stupidita,nemam dalsich slov..vsetko co sa vam stalo ste si zasluzili a vypijete si to do dna..
ste hlupucke, mali ste si ist kupit do lekarne Postinor ma sa uzit do 48hodin. Urcite moze byt ze si v tom nie urcite ale fakt.Ten postinor je proti nechcenemu tahotenstvu
To ste teda riadne kofy!!! Ste sucastou tej skupiny ludi, korych ja nikdy v zivote nepochopim, fakt, asi nikdy. Ale co uz, stalo sa, clovak sa uci na vlastnej hluposti. Snad teraz sa vam uz preleje!!!
Baby vy fakt nemate rozum...kde ta dnesna mladez speje nechapem.