Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Priateľkine pretvarky

Príspevok v téme: Priateľkine pretvarky
Zufaly martin

Čo mám robiť keď som s priateľkou 7 mesiacov a mal som pocit že sa predomnou pretvaruje a nedavno sa mi priznala že to tak je proste poznak kopec dievčat ktore sa nepretvaruju pred nikým ale ona ,ona je iná predomnou sa pretvaruje a s kamarátkami sa zabáva a je "sama sebou" alebo sa citi viac lepšie pri nich a mi napisala že sa boji byť taka sama sebou že sa boji že by ma stratila ale ja ju chcem spoznať podľa jej pravej stránky a nie cez pretvárky neviem čo mam robiť dať tomu čas a prestane to alebo mi poraďte lebo ja fakt neviem

DominickaDomi

Do hlavy jej nevidím, tak neviem, či to platí aj na ňu, ale ja som mala podobný problém ako ona :) a trvalo to dosť dlho, kým som sa vôbec také niečo odhodlala vôbec mu povedať...tiež som sa bála, že keď budem sama sebou, že si povie, aká som trápna, vysmeje ma a podobne..bála som sa mu priznať s niektorými vecami, čo ma trápili, či ma nevysmeje, že je to hlúposť, bála som sa hovoriť o niečom, čo ma bavilo alebo sa mi páčilo, či nepovie, že je to kravina atď atď mohla by som ti tu písať veľa podobných vecí...je pravda, že občas naozaj reagoval alebo povedal veci, ktoré ma vlastne viedli k tomu a niekedy to tak ani nemyslel, ale keď sme sa o tom porozprávali, on mi vysvetlil svoj postoj a zmenil niektoré veci v správaní, ja som sa tiež uvoľnila a postupne sa to dalo do poriadku a teraz si neviem predstaviť, že by som rozprávala niektoré veci niekomu inému ako jemu :) ..tak skús sa jej opýtať, či jej v tom bráni niečo v tvojom správaní, nemusí to byť ani úmyselne, len môže niektoré veci brať inak ako ty :)

Ale netvrdím, že to bude to isté, môže to byť hocičo iné..povaha, manipulácia, ale aj to, že má v hlave proste taký blok a bojí sa o teba, neviem koľko máte rokov, môže to byť aj tým, že v rôznom veku sa správa každý inak a má aj svoje horšie obdobia..to, čo som ti spomenula sa dialo u nás niekedy, keď som mala 14-16 rokov (dlhá doba)..teraz sme spolu 7 rokov a dalo sa to dať dokopy, aj keď sme si pre to prešli veľa zlým, tak držím palce, aby sa to vyriešilo aj u vás :) hlavne sa treba veľa veľa rozprávať a v kľude, ale ako tu aj bolo spoemnuté, v určitých veciach sa každý správame inak pri kamarátoch, inak pri rodičoch, inak v práci/škole a inak s priateľom/priateľkou, teda môže byť aj tento prípad, čo ale podľa mňa je asi menej pravdepodobné, keďže ti povedala, že sa bojí, aby o teba neprišla pre to, aká je

Ospravedlňujem sa, za ten sloh :D snáď to bude dávať zmysel, písala som to narýchlo

ahjaj

aj tá jej "pretvárka" je ona, je to skôr správanie, ako pretvárka, ku každému človeku sa druhý človek inak správa, a ona sama si akosi uvedomuje, že sa k tebe správa inak ako k ostatným.

S_J

Kto sa pretvaruje, ten sa bude vzdy pretvarovat (nemyslim si, ze sa zmeni). Ludia sa menia vtedy, ked sa zmeni vztah - naraz im prestane zalezat na ich "prezentacii" a ich ego vyplava na povrch. Vsetko minulé sa vtedy stáva minulostou nenavrátitelnou obycajne.

Slobodnemaciatko

Niekto sa dokaze pretvarovat aj roky a nakoniec zistis, ze ho vobec nepoznas a vobec to nie je ten do koho si sa zalubil a ani takym byt nevie. Pretvarka je manipulacia na ziskanie partnera a urcite nema zmysel, lebo pravda raz vyjde na povrch.