Je to moj prvy vztah a neviem ci je toto normlane alebo som natrafila na uchylneho zvrhlika ..
On ma 33 ja 24.
Zo zaciatku bol fajn normalka ale tyzdne ubiehali a jeho chute zacali vychadzat na povrh. Zdoveril sa mi ked sme sa rozpravali o sexe co kto ma rad a po com tuzi ze ma rad ked sa zena oblecie do sexi pradla so lodickami na vysokom opatku, ma rad ak mu zena robi fajku aj s vystrekom do hrdla co ja zas nie a ani sa nechystam s tym suhlasit to som mu otvorene povedala ze nech toto necaka, dalej ze ma rad ak vidi ako zena robi svoju potrebu na wecku ako moci a kadi a on sa moze divat a masturbovat pritom ..bleee, dost uchylne.. dalej ze ho vzrusuje ked on sa vymoci na zenu pocas suloze a tiez ona nanho, ked jej moze strkat prsty do ust a najma do vafiny pri prstovani a potom jej do ust ..bleeee
Proste pre mna je to dost psycho. Keby ste ho vsak stretli na ulici alebo by prisiel k vam na navstevu vobec by ste to o nom nepovedali ze nieco take v jeho hlave tkvie.
Pracuje ho veducej funkcii v jednej firme, dobre obleceny, upraveny, uhladeny, podla najnovsiej mody, oholeny, vystrihany, pekne auto na com si da zalezat...
proste vie co sa patri a do akej kategorie patri v spolocnosti ale toto som od neho teda necakala. A nepovedal mi to dnes ze prvy april. Toto mi vravi zakazdym ked sa na tuto temu bavime a ked to(sex) robime.
Kamaratka ma varovala ze.ked ma take chite ze urcite chodi do bordelu a tam to robia stetky a on s nimi, ze notmapane milujuci muz po takych zvrjlostiach netuzi iba podla jej slov.. kure*nik
Je uchyl alebo je to normalne vo vztahu?
Ta jeho uchylka ma aj nejake meno ale neviem teraz ake, ked tuzi po tom byt ochcavany a okadeny od partnerky a naopak. On za to nemoze ze sa s tou uchylkou narodil ale ty by si pri nom trpela a ja by som teda takeho partnera tiez nechcela. Moze si najst taku co ma rovnaku uchylku a budu stastne zit. Moze byt inak mily, dobry, pozorny, laskavy, bohaty ale ja by som to aj tak nedala a isla od neho. Ci chodi do bordelu neviem a po tomto by mi to na tvojom mieste bolo uz aj jedno lebo uz by som s nim ako s partnerom nepocitala. Zazelala by som mu vsetko dobre v zivote, vsak on nemusi byt a asi ani nie je zly clovek.
V sexe je dovolene vsetko, co vyhovuje obom. Jeho chute su vlastne v poriadku. Len nie su kompatibilne s tvojimi. Situacia moze aspon podla mna, mat niekolko rieseni. Bud to skusis a mozno zistis, ze ti to vlastne nevadi ci dokonca vyhovuje alebo on sa bude musiet zmierit s tym, ze mas rada klasiku a nic ine ta nelaka alebo sa mozete rozist. Osobne si myslim, ze vzhladom na takuto nekompatibilitu je ta posledna moznost najpravdepodobnejsia.
Prepacte za preklepy
Mne nejde o jeho peniaze a majetok. On ma oslovil prvu na internete. Zaujal ma tiez ako ja jeho. Vyzeral byt v pohode az na tie jeho chute ktore mi casom prezradil. Netisila som to o nom. Rozprava mi o tom aku budeme mat skvelu rosinku, nase deticky ake zlate budu, ze chce mat tri det a minimalne dve. Ze si kupime domcek casom. Ze ma neskutocne miluje a ze byvalka nevedela ocenit jeho dobrotu.
Ja som donho zalubena ale desia ma tie jeho chute zvrhle a neviem ci nieje aj na sadomaso. Jeho dokknca vzrusuje aj ked si mam zaviest tampon ci vumenit vlozku. Raz mi dokonca povedal ze chcel by byt tamponikom v mojej muslicke. Smiala som sa ale teraz neviem ..
Takíto boháčikovia sú uplne top, že maju peniaze si myslia ze baba sa im podradi vo vsetkom :D taky ti ani verny nebudw lebo taky si to zaplati u inej ked to nedostane od teba. Lebo hlupe baby to pre tie peniaze spravia.
Minule jeden typek stal na parkovisku s luxusnym autom tam kde sa stáť nemá pritom mal vela volnych miest ja tom parkovisku ale nie on tam stál aby sa chvalil tym autom zrejme lebo tym ze stal v tom zakaze ho bolo vidiet zo vsetkych strán :D čo si tým dokazujú °_°
Je to na tebe. Osobne netusim co na nom vidis ked ma taketo zvrhle chute.. asi vidis len jeho vysoky post a krasne auto. Pri tomto cloveku budes velmi nestastna hoci financne zabezpecena co je tak na milu jarmilu hlavne v tvojom pripade.
Ja by som sa na neho vykašlala, zažila som niečo podobné a nebolo to dva krát príjemné, tak som radšej volila rozchod.