Mam skarede prsia

Príspevok v téme: Mam skarede prsia
Slecna26

Ahoj,
Mam taky problem ze mam ovisnute prsia.To nie je najhorsie mam aj strie na prsiach.Pouzivala som vela kremu a teraz mam aj chlpky na prsiach.Mam ist na plastiku?Pokozka tiez nie je uz ziariva ako v 16tich.Mam 25 a este som nemala vazny vztah.Co by som mala robit?takto asi priatela nenajdem.mam ist na plastiku?bude chlapovi vadit ze ma zena ovisnute prsia a strie?chlpky viem odstranit.dakujem za kazdu odooved

Guga12

a prsia ti chlapec kedy uvidí? Ja si lásku predstavujem tak, že to až vtedy, keď sa budete naozaj ľúbiť a keď je to už vážne.
Keď som mala 10 rokov, povedali mi, že musím nosiť okuliare. Bála som sa, že sa so mnou nebudú baviť moje kamarátky, lebo som taká škaredá v nich. A oni si ich skúšali, hovorili, ako mi pristanú a ďalej sa kamarátili. A to hneď videli. Ak ťa má chlapec rád, nebude mu to vadiť. Ani on nie je dokonalý. A keď ťa nemá rád, tak sa s ním nemiluj a ani vidieť ťa nebude.

miky265

Prsia to máš ako z vodičakom, väčšina z nás si vystačí s B-čkom :D

Ale nie teraz vážne, moja ex nemala skoro žiadne a nikdy mi to na nej neprekážalo. Ono asi žiadna žena nechodi po vonku bez tričká a podprsenky takže to aj tak nieje poznať aký majú tvar.

Nikto nieje dokonalý a keď vidím niekto dvojice ako pár tak myslím ze na každého na svete niekto čaká :D

Radca432

Daj foto, jedno spredu a jedno zboku, ruky maj dole, nech tomu nepomahaju. Treba vidiet, inak sa neda poradit a mozno, ze sa iba ty vnimas zle a inak si ok.

preseba

zlatinko zapamätaj si že pokial niečo robíš tak IBA! koli sebe...!
pokial sa ty budeš cítiť lepsie, sebavedomejšie po plastike,..tak chod do toho.. ale koli sebe a nie koli chlapom...

naivny

cau slecna, neviem, ako mozu nejakej 26 rocnej zenskej ovisat prsia. Moze ich mat takeho zaujimaveho tvaru, ale co mas bradavky na pase, alebo co?
A strie, kebyze ma priatelka? Smial by so sa, ze o nich viem len ja a ona, a vybozkaval by som jej ich.