Ludia zijuci v anglicku (alebo v inej krajine)

Príspevok v téme: Ludia zijuci v anglicku (alebo v inej krajine)
Ivka67

Ahojte, Volam sa Ivana , mam 25 rokov

Zije niekto z vas v anglicku alebo niekde inde v zahranici?

Vratili by ste sa domov na Slovensko alebo radšej ostanete v zahranici?

Ja som prisla do anglicka minule leto.. mala som v pláne odist do angl ovela skor ale okolnosti mi v tom zabranili.. trochu to lutujem ze som neodisla uz skor... neviem ako ostatni ludia ale mne sa v anglicku paci, citim sa tu dobre. Lepsie ako na sk ale trochu ma znepokojuje ten brexit, ako to bude a tak.. na slovensko sa vratit nechcem, chcela by som ostat v uk, anglictinu viem ale s pracou to tu nie je jednoduche a to zijem v mestecku kde je velmi vela fabrik a tak.. zacalo tu prichadzat vela rumunov, vsetci robia cez agenturu, po anglicky nevedia nic

Mna by len zaujimalo ako slovaci žijúci v anglicku vnímajú tu situaciu okolo brexitu, ze ci to uz pocitili na mieste kde ziju a ci planuju ostat alebo sa radsej vratia

Pag

Na Anglicku nie je nič zlé, len asi praktickejšie by bolo, keby si išla robiť do nem. hovoriacej krajiny, lebo je to bližšie a aj útek/odchod odtiaľ by bol rýchlejší. Brexit - Br + exit, ja len dúfam, že nejakú dohodu predsa len podpíšu, lebo to by bol potom taký menší exit-us pre nás, nebudem to bližšie špecifikovať... Dúfam, že s nami v jednej partičke zostanú, však navzájom sme si nejako neublížili. Pobrexitové vízie je lepšie neopisovať... Stay.