sexualne problemy

Príspevok v téme: sexualne problemy
claude

Dobry den skusim popisat svoj problem: som nymfoman. nieze by som stale myslel len na sex ani nie som 24 hodin denne nadrzany tak ako niektori chlapi. to nie. su dni ked ani nepomyslim na sex. ale ked zacnem (sexovat alebo masturbovat) tak mam obcas problem prestat. proste moj sexualny apetit je aj 10 vyvrcholeni pocas niekolkych hodin.

problem je ze po 5x - 10x orgazmoch je moja psychika uplne na dne ( napriklad teraz som v takom stave) .citim sa vystaveny ako pomaranc, nemysli mi to a mam zlu naladu znizene sebavedomie. nemam chut nic robit. som unaveny. je to vpodstate nieco ako kocovina po sexe. niekedy ta "kocovina" trva aj 2 dni. viem ze za to mozu asi nejake znizene hladiny dopaminu, serotoninu, GABA a acetylcholinu ktore sa spotrebovali pocas tolkych orgazmov. mozno to nejako suvisi aj s endorfinom. a zvysenou hladinou prolaktinu.

ako sa mam teda co najrychlejsie zbavit kocoviny po sexe? a zvysit si hladiny hormonov a neurotransmiterov na normalnu urovec co najskor? viem ze by som mal jest asi nejake nutricne bohate potravicny ci vyzivove doplnky. ale ake. a mohol by na to pomoct aj sport?

Secik

Lentilka, vidno ze nie si chlap. Ziadna pomocka nenahradi zivu teplu reagujucu zenu...
Pri akomkolvek masturbovani vystrieka chlap ovela menej semena ako pri sexe so zenou.

Lentilkalenka

ano, potrebuješ partnerku s podobnym apetitom a všetko sa vyrieši :) alebo si skus mužsky pomoct. Su rozne hračky, ktore ta ako muža uspokoja, neskušal si to?