Aplikácia kys.hyaluronovej - videli ste aj krabičku pred aplikáciou?

1Maya1

Vďaka ti za radu....no, myslím že keď pôjdem ešte niekde aplikovať kys. tak k nej už nie a pozriem či mám nové balenie

Radkyna345

Nakazit sa nenakazis, lebo to ide iba z ihly von a ide to iba pod kozu, len je tu problem s nespravnym skladovanim, ze vyrobca to zabalil sterilne proti vonkajsim bakteriam a porusenim obalu sa tato ochrana znici. Bol pripad na onkologickom ustave, kde zlievali nedobrate cytostatika a davali ich inym pacientom a neotvorene balenia predavali. Sud skonstatoval, ze nedoslo k ohrozeniu pacientov, ale jednoducho sa nedodrzal vyrobcom stanoveny postup a samozrejme to co robili bola kradez a bolo to neeticke. Trvaj na tom, ze chces vidiet original balenie a ze ho pred tebou otvori, lebo si za to platis!

1Maya1

Čože? A to len vymieňa ihlu? A to sa takto nenakazí nikto takto niečím? :O a ceny má tiež veľmi v pohode tak mi to príde podozrivé :/

Radkyna345

Asi ti pichla kvalitne, to by si nedovolila nieco cinske a pod. ale oni setria tak, ze ti nepichne celu davku, ale pichne z toho aj dalsej i ked by sa to nemalo, zvysok z balenia by sa mal zahodit, ale tebe zapocita cele balenie a tej druhej tiez. Ona ho zabalu naspat do obalu a tvari sa, ze ho odbaluje ako nove balenie. To mi hovorila lekarka, ktora to robi, ze to robia vsetky...