Prva pomoc pri podkoznom akne

Príspevok v téme: Prva pomoc pri podkoznom akne
Lupilup0

Ahojte, prosim pomozte, na brade sa mi vyhodila obrovska bolava vyrazka, ktora nejde zatriet, kedze je to taky hrb co nejde vytlacit ani nic. Mam to uz asi 4 dni a stale rovnake cervene velke a bolave, nic som s tym nerobila, iba natierala pytiolom. Zajtra mame akciu a ja nechcem vyzerat ako prisera, da sa to nejako zjemnit, aby sa to trochu vstrebalo? Dakujem za rady.

Bubliii

Ja by som radsej neskusala ziadne domace recepty, lebo nevies ako mozes zareagovat. Normalne by som to riesila s kozmetickou. Viac ti zial poradit neviem, ja som taketo mavala cez pubertu ale chvalabohu presli same. Ked to uz mas mesiace mozes mat pod tym mozno aj hnisave lozisko, ktore treba vycistit, brada je taka mastna cast tvare hlavne ak sa jej casto dotykas.

ahjaj

Používať peeling. Ak ide o otvorené hnisajuce rany, priložiť rozkrojeny strúčik cesnaku. Vyrážky vyjdu viac na povrch aj keď sa nátierku šupkou z banana, alebo ak sa na takú ránu na par hodín priloží šupka z banana, záleží sa, potom sa po pár hodinách šupka vymení za cesty kus. Používa sa banánová časť šupky. V strave zvýšiť množstvo vlákniny.

Lupilup0

Ahojte, nikto neporadil, mam uz aj po akcii a viem, ze podkozne akne zavisi hlavne od stravy, ale ked uz sa objavi, ako sa ho da zbavit? Ja uz ho mam niekolko tyzdnov a stale navrete a vystupene, akurat, ze uz nebolia, ale stále nemiznu a nehoja sa. Co s tym mam robit a co si mam na to dat. To je vzdy nekonecna pesnička aj niekolkych mesiacov. Ako zmiznu co najrychlejsie? Prosim poradte.