Zle vztahy, ako napravit.

Príspevok v téme: Zle vztahy, ako napravit.
Poradkyna33

Mala som v detstve kamosku spociatku bolo vsetko fajn lenze zistovala som ze ma slabu sebadoveru a ked som odisla na strednu skolu bala som sa s kymkolvek rozpravat kamaratit aby neziarlila neurobila mi peklo znicila som si zazitky zo skoly kedze ma potom zacali urazat a tak nejak neakceptovat spoluziacky sice to zvalujem na nu myslim ze to bolo kvoli tomu no mozno nebolo ako to zistím? na vysokej skole som si nasla inu kamosku a ked mi pisala tato tak som jej pisala ze sa bavim ze sme na pive ked som prisla domov a povedala tejto ze von nejdem mala hnev vyhrazky ze s inymi idem s nou nie takto zle vztaht s nou boli ked som mala priatela nemala som ziadnu kamosku s nou som sa uz nechcela vidat ale citila som sa pred priatelom hlupo ze ziadnu kamosku nemám a ze som asi divná takze aj ten vztah sa kazil Ako sa s toho teraz dostat stratila som jeho aj ju netrapila by som sa ale nemam nikoho a samota ma nici plus netusim ci je niejaky problem vo mne ci to vtedy bolo fakt strachom z nej

pp

mam pocit ze slabu sebadoveru mas tak ty. Keby si bola so sebou vyrovnana, posles chudinu kade lahsie a zijes si dalej. Ale vy dve ste sa nasli. Jedna manipulator jak vysita a ty kopka nešťastia, ze frajer si bude mysliet... A? Co si ty zavisla na druhych nazoroch? Ty mas problém, sama so sebou a to je ten ze nechas sebou kyvat. Jednak frajerom a jednak hentou, ehm, kamoskou. Ach jaj.

ReLa

Pag to napisal dobre, vystizne: "Ja som po absolvovaní osobitnej školy priateľov mal, ale po absolvovaní vysokej tých vzťahov už bolo pomenej, našťastie."

daniela2

Človek je spoločenský tvor. Preto potrebujú priateľstvá aj introverti.
Do kamarátskeho vzťahu sa investuje energia, tá energia však nesmie byť vnímaná ako záťaž. Ak to človek pociťuje ako záťaž, treba to priateľstvo redukovať na únosnú mieru.
Ak ma kamarátka volá von, ale ja mám iný program, poviem jej to. Prijme to bez urážky. V kamarátstve nemá čo hľadať ani žiarlivosť.
Moja veľmi dobrá kamarátka sa skamarátila s inou ženou. A potom ma volala von a tam ma s tou druhou zoznámila. Tak som sa skamarátila aj s ňou a sme kamarátky všetky.

Pag

Nič múdre ti asik neporadím, tieto žabo-bocianie vojny sú asi neodlučiteľnou súčasťou vzťahov, čiže z toho si ťažkú hlavu nerob. Investícia do vzťahov je asi tak výhodná ako investícia do mačacieho zlata, aktuálne, ale človek sa po čase zase namotivuje na ne, lebo to asi máme v povahe. Ja som po absolvovaní osobitnej školy priateľov mal, ale po absolvovaní vysokej tých vzťahov už bolo pomenej, našťastie.