nazor muzov : je podla vas toto nevera?

Príspevok v téme: nazor muzov : je podla vas toto nevera?
nevernyyy

podla mna je toto nevera, som zena

je podla vas mozne za neveru pokladat cisto iba fyzicke dotyky bozky, sex, alebo aj chatovanie s inymi zenami, posielanie nahych fotiek, ukazovanie sa na webke.
Bolo mi viacerymi muzmi povedane, ze to nie je nevera, pokial to nie je nic fyzicke, (mne to ako nevera pride, predsa ten muz obdivuje cudzie zenske, rozprava s nimi o sexe, chce ich ked ma chut na sex)
a zase druhymi muzmi mi bolo povedane, ze je to nevera, tak sa pytam nestranny nazor, je to nevera podla vas ?

pp

Pes, ktory steka nehryzie. To ze obcumuje fotky, pozera pecko apod nevera fyzicka nie je. Lebo tam nie je kontakt fyzicky ani verbalny. V tomto pripade ide len o potesenie oka muza, estetiku, drazdenie zmyslov. Ak chat, webka apod, to je nevera v zmysle uteku od realnej partnerky, nieco zasadne chyba vo vzťahu. Ak je to chatovanie za ucelom stretka, je to zaciatok nevery.

SofiaElla

Chápem, čo sa tým exhibicionizmom myslelo, ale úplne presne ide o obyčajnú ľudskú ješitnosť a hladkanie si ega. Nebudem písať, že všetci chlapi sú ješitní a potrebujú si týmto spôsobom zvyšovať svoje ego (nemám rada takéto generalizovanie) - sú takí a zrovna aj ten tvoj taký je. Aj niektoré z nás - žien sú také, tiež nám zalichotí, keď sa páčime, keď o nás muži prejavujú záujem a podaktoré reagujú na takéto podnety aj vtedy, keď sú vo vzťahu. Ide o ten istý princíp - cítim záujem (hoci možno len predstieraný), ale páči sa mi to, tak reagujem.
Na tvojom mieste by som skôr začala uvažovať nad príčinou tohto konania tvojho partnera. Niektorí jedinci nedokážu odolať takejto pozornosti, ani keď sa už x-krát popálili, tam niet pomoci (títo jedinci trpia určitými komplexami a takýto záujem zvyšuje ich sebavedomie, ktoré inak nemajú). Na druhej strane môže byť, že medzi vami začal pretrvávať viac menej zvyk (čo sa prirodzene stáva), nechválite sa, neobdivujete sa a tvojmu partnerovi táto chvála a pozornosť proste chýba. A našiel ju práve tam, kde si to ty objavila.

nevernyyy

mne to tiez pride, ako isty druh exhibicionizmu, to tu niekto pekne nazval, moderny cez net exhibicionizmus,ale on to zase neukazuje kadekomu, on sa najprv skamosi s tou babou, zacnu si pisat,ako kamosi cisto, alebo kamoskam dlhorocnym to ukazuje, proste..nie nahodne ze hocijakej, teraz na pokeci sa prihlasi a ukazuje kadekomu, nie je, on to robi iba takym, co pozna :D a ked ma chut na sex a ja dajme tomu nei som s nim a nemlozem
on nevie,ze ja viem,ze to robi, zatial som to este nanho nevytiahla
prenho to neride ako neverra,lebo vsak " ja o tom neviem". nepovedal som jej to, nerobim to pred nou,ale poza jej chrbat..takze nema mi co vytykat,to je moje male tajomstvo cierne
a nepoklada to( co je pre mna najhroznejsie) za amoralne,berie to uplne normalne,ze je to normalka. Keby som to robila ja, tak by to bral samozrjeme v zlom, ako neveru, to som si ista Ale toto je jeho malinke "nevinne" tajomstvo, kt. vlastne nie je ani tak zle, lebo o nom vie iba on, ako si ulavuje cez net, ked je sam( predo mnou to nerobi).

jeanvaljean699

Čistá láska nepozná ani slovo nevera.Trápenie v svedomí za to nestojí(ideálny perfekcionizmus).Nič nieje nemožné.

Slobodna

Verny muz to bude povazovat za neveru a nebude to robit. Neverny muz, si bude moralku prisposobovat, ospravedlnovat svoje ciny a povazovat to za normalne. Otazkou potom je, preco to povazuje za nieco zle, ak by to robila aj jeho partnerka. Myslim, ze je to exhibicionizmus, len nestrasi babky v parku s kabatom a neukazuje im svoj pipik, ale robi to modernejsie, cez net.

Zuzulik8

Posli ho k certu a najdi si ineho. Rozhodne nie kazdy muz toto robi. Tam je dolezite aj to, ze on ta zranuje a je mu to jedno. Spravny partner nikdy nerobi to, co druhemu ublizuje a ani to, co nechce aby bolo jemu robene. Okolo teba je mnozstvo chlapov, preco by si mala zostavat s takymto a trapit sa. Ja by som si ani vazit nemohla chlapa co ukazuje pipika inym zenam. Vsak to je uplne pod uroven a ja mam svoju cenu a nebudem sa zahadzovat s niekym tak podpriemernym.