Aky mate nazor na kamaratstva po rozchode?

Príspevok v téme: Aky mate nazor na kamaratstva po rozchode?
Kajka12345

Ahoj Chcem vediet Vas nazor, rozisla som sa s priatelom.Mali sme spolocnu kamaratku.Ked ma priatel nechal citila som velku bolest ublizil mi.Cakala som ze nasa spolocna kamaratka bude so mnou.Ze budem nadavat s nou na neho, ze ma vezme von.Podpori ma.Vypocuje ma.Ona vsak sla von s nim, len oni dvaja.Takze mna uplne odpisali.Neskor mi pisala ako mi je, napisala som ze dobre.Lebo som nechcela aby ma videla plakat ze to moze povedat jemu.Nechcela som aby vedel ze sa trapim.Priatel robil to iste.Ked sa jeho kamarat rozisiel s holkou on sa vidal takisto s nou ako s nim.Nikomu to vsak nejak neprekazalo.Som divna ja alebo oni?

pp

Ten problem co popisujes je jeden chaos. Co ti vadi vlastne? Ze sa ti baba nevenovala alebo ze sa ľudia po rozchode kamosia? Ona je slobodna moze sa bavit s kym chce nemusi sa ti venovat a pocuvat ako sa lutujes. To nikoho nebavi počúvať nareky druhých. Sla s nim preto lebo chlapi nie su taki emocionálny, beru rozchody s nadhladom kdezto ty by si z nej akurat vysala energiu, tak naco pojde s tebou. Ber to aj ty tak a neplackaj nad rozliatym mliekom. Nauc sa mat rada samu seba a nefnukat nad ľuďmi. Ľudia su sebci, ber to tak. Cim skor na to prides, tym lepšie pre teba.

SofiaElla

Tým, že k priateľovi stále niečo cítiš, je úplne normálne, že máš takéto pocity, že ťa hnevá, že sa stretávajú. V tom divná nie si, jednoducho ťa rozchod ešte bolí a je normálne, že nebudeš hneď po rozchode skákať od radosti. Tiež je dobre, že si svoje pocity uvedomuješ. Na druhej strane, ale ani zlomené srdce ti nedáva právo, od iného požadovať, aby konal iba tak, ako si to ty vyslovene želáš. Máš možnosť povedať svojej kamarátke o svojich pocitoch a nechať ju, nech sa rozhodne, či sa s ním bude stretávať, alebo sa zmier s tým, že to bude nejaký čas trvať a spracuješ to sama v sebe. Čiže, aby som to zhrnula, samotné stretávanie sa kamarátov po rozchode, pokladám za normálne, ale takisto pokladám za normálne, že ti to v bezprostrednom porozchodovom období vadí.