Ako mám pribrať?

Príspevok v téme: Ako mám pribrať?
Jakub423

Chcel by som poradiť, radu od skúsenejších. Mám 15 rokov, meriam 165 a vážim iba necelých 51 kg. Stravujem sa dosť si myslím a taktiež stolica je pravidelná 2 do dňa. Chcel by som poradiť či mám začať cvičiť, alebo stravovať sa prevažne s potravinami s viac tukmi alebo niečo podobne. Napíšte prosím svoje názory. Ďakujem.

Tomas12345

dobreuz :

Prečo by ničilo ? Akým mechanizmom sa mäso podiela na ničení žalúdka ?

naivny :

Ty by si neriešil ani kebyže má 35 kilo, pretože podľa tvojej teorie je vo vývine tolerovatelná hocijaká váha a každý sa skôr neskôr dostane na normálnu váhu... lenže tak to nie je, vieš kolko ludí sa na normálnu váhu nikdy nedostalo a doplatilo na to zdravotnými problémami ?

daniela2 :

no však netvrdím nech je takto stále, ale len určitý čas dokial a nevykrmi do normálnej váhy. Určite lepšie je mať zvýšený cholesterol než trpieť takouto podváhou. A podľa mna aj kebyže na pár mesiacov je nezdravo tak sa mu ten cholesterol nezvýši pretože je ešte mladý a má ako taký metabolizmus. Zvýšený cholesterol zvyknú mať skôr starší ludia, ale mladé obezné deti.

Z mäsa spôsobuje rakoviny skúr červené mäso, pravdepodobne preto že ztvyšuje hodnotu železa.

naivny

Vazis tolko preto, ze mas 15 rokov. Casom normalne priberies. Pozri sa na chalanov okolo, bud su nevyvinuti krpci, alebo chudi, a casom zato bude skoro kazdy normalne vyzerat, ked bude dospely. Cvicenie je vsak aj tak dobre. Aspon budes mat riadne chlapske svaly.

daniela2

jedávať dvakrát denne mäso neodporúčam. Je to vyslovene nezdravé na črevá a pečeň. Konzumáciou väčšieho množstva tukov sa zvýšia hodnoty triglyceridov, cholesterolu a pečeňových testov v krvi. Tú slaninu len občas. Údené slaniny, klobásy, jaternice, šunky a všeobecne nadmerná konzumácia mäsa sú v pozadí rakoviny hrubého čreva. Slanina bola pôvodne určená pre ľudí, ktorí ťažko fyzicky pracovali na poli. Dnes keď sedíš v škole alebo v kancelárii, to nepotrebuješ.

Tomas12345

No napíš sem teda svoj jedálniček nech posúdime či naozaj ješ normálne.

Inak by som odporúčal jedávať kukuričnu múku so slaninou, a k tomu denne vypiť pol litra polnotučného mlieka + jedávať dostatok sacharidov a dva krát denne mäso ale mäso ako bravcovina, proste mäso s dostatkom tuku.