Zdravím , v detsve som nemal žiadny problem s pletou a akné. Začalo to asi ked som mal 15-16 rokov a momentalne mám 20 rokov. Stale ma trapi akne mam dosť mastnu pleť. V 17tich som bol u kožnej dala mi daku vodičku (smrdelo to ako ocot) nepomohlo vobec a prestal som chodit ku kožnej a škusal kozmetiku co mi mamina objednavala (bioderma,garnier atd). V novembri som sa rozhodol navstivit novu kožnu dala mi lieky doxyhexal a na vecer krem nieco na bena a fialova krabička. Poctivo som bral a kazdy vecer natieral zmizli mi zapalene a velke vyrazky včera 28.3.2019 som prestal brat (este neviem ci sa mi vrati alebo nie ale dam vediet). Prestal som jest sladke veci,cokolady,pit sladke vody uz len čistú vodu a snažim sa co najviac piť. Sladke veci som vymenil za ovocie (jablka,banany,cucoriedky atd) občas pijem aj citronovu vodu. Snažim sa jest co najzdravsie ajked to sa mi velmi nedari. Nepijem a nefajcim! Momentalne použival rano si umyjem tvar vycistim a kožna mi vypisala ten fialovy krem na noc. Stale mam flaky na tvare a aj vyrazky. Pred pol rokom som chodil na ku kozmeticke na cistenie pleti. Potrebujem pomoc ktorí ste stym presli. Ďakujem