Akné

Príspevok v téme: Akné
Miso17

Zdravím , v detsve som nemal žiadny problem s pletou a akné. Začalo to asi ked som mal 15-16 rokov a momentalne mám 20 rokov. Stale ma trapi akne mam dosť mastnu pleť. V 17tich som bol u kožnej dala mi daku vodičku (smrdelo to ako ocot) nepomohlo vobec a prestal som chodit ku kožnej a škusal kozmetiku co mi mamina objednavala (bioderma,garnier atd). V novembri som sa rozhodol navstivit novu kožnu dala mi lieky doxyhexal a na vecer krem nieco na bena a fialova krabička. Poctivo som bral a kazdy vecer natieral zmizli mi zapalene a velke vyrazky včera 28.3.2019 som prestal brat (este neviem ci sa mi vrati alebo nie ale dam vediet). Prestal som jest sladke veci,cokolady,pit sladke vody uz len čistú vodu a snažim sa co najviac piť. Sladke veci som vymenil za ovocie (jablka,banany,cucoriedky atd) občas pijem aj citronovu vodu. Snažim sa jest co najzdravsie ajked to sa mi velmi nedari. Nepijem a nefajcim! Momentalne použival rano si umyjem tvar vycistim a kožna mi vypisala ten fialovy krem na noc. Stale mam flaky na tvare a aj vyrazky. Pred pol rokom som chodil na ku kozmeticke na cistenie pleti. Potrebujem pomoc ktorí ste stym presli. Ďakujem

Tomas12345

Sladkosti by som nevysadil, skorej by bolo lepšie skúsiť vysadiť mucne jedlá. Vela ludom pomohlo vysadenie lepku ku zlepšeniu pokožky a k tomu deci mrkvovej stavy kazde dva dni + kvalitne probiotika z lekárne.