Štúdium medicíny

Macka0

Dakujem za odpoved. :) Robila si prijimacky do BA a studujes medicinu? Ako sa ti paci? :) V jednej diskusii som citala, ze prijimacky su najtazsou skuskou na medicine, je to pravda?

KLaudiia97

Za mojich čias cca pred 3 rokmi sa spolužiaci začinali pripravovať na konci 3.ročníka. Konkrétnejšie už všetci vedeli kam chceli ísť, vybrali si hlavnú školu, z ktorej si kúpili prijímačkové skriptá a prechádzali si otázky. Raz do týždňa sme malu doučovanie s chemikarko-biologarkou, ktorá nám pomáhala s otázkami. Niektorí začali v 4.ročníku,no ja osobne odporúčam aspoň trocha začať už v treťom. Každý musí zhodnotiť aké má vedomosti a či to nezabudne keď začne už v treťom roč.

Jucaa

Ahojte, tu je moj provizorny mail: forkomail@gmail.com
Vam dvom som napisala a ostatni kludne napiste, pokecame. Tesim sa! :)

DC11

Ahojte! :) Ja da tiez tento rok uchadzam o medicinu a taktiez by som velmi ocenila niekoho na “vzajomnu podporu”.. :) Nechavam tu na seba mail, pokojne mi napiste :) carpediem1@zoznam.sk :)

Gxnx

Ahoj, myslim, ze nas je tu celkom dost, co sa hlasia na medicinu / zubarinu :-) Nenechas tu na seba nejaky kontakt? Velmi by som ocenila takuto kamaratku na vzajomnu podporu :D