Zdravím, potrebovala by som poradiť /vysvetliť sen ktorý sa mi snival tuto moc. Pamätam si z neho vačšinu vecí ale neviem čo to može znamenať. Pamätám si že som išla velmi strmou cestou s rodičmi a ešte s niakymi osobami autom smerom nahor cestou, ta cesta bola velmi hrboľatá z jednej strany bola akokeby useknutá že tam bol taký spád. Ked sme došli na vrch tej cesty a vystúpili tak som mala obuté moje staroružové tenisky a povedala som že v nich ďalej nepojdem že saidem domov prezuť (myslim že som išla vtedy s rodinou na niaky vylet) otočila som sa smerom na tu strmu cestu a šla som ňou smerom dole.. Bola hrozne hrbolatá, boli tam samé jamy presne taká aká bola ked som šla hore ňou v aute, napravo bolo prazdno, spád kam som nechcela padnúť. Tou cestou dole som musela sedieť na riti a pomaličky sa zošuchovať dole, inak by som sa skotulala a zabila sa.. Nakoniec som niako dole došla a sen skončil. Prosím vás ak je tu niekto kto by vedel mi vysvetliť čo to môže znamenať nech mi povie. Niako moc sa tými snami nezaoberám ale ku veštici nemienim chodiť ??