Pocit na odpadnutie,chvenie celeho tela? Pomoc

mjanik

vyhľadaj akupunktúru a nech rozhodne čím začať-1,krčná chrbtica
2,žlčník ,alebo ,pre istotu preliečiť 1.2.naraz

Zuzka8

Ahoj Janka, a nejaké tráviace ťažkosti mávaš?
Ak premýšľaš nad tetániou, tak si vypýtaj od doktorky výmenný k neurológovi. On ťa vyšetrí a zrejme pošle aj na EMG vyšetrenie. Dovtedy môžeš užívať horčík, vápnik, a vyzistiť, či máš dostatok vitamínu D (deficit spôsobuje únavu). Tiež komplex vitamínov B, je dobre doplniť pri únave a tých príznakov, čo si písala.

Histamínovu Ti asi vyzistia z krvi, aj lepok. Tiež hormóny, ale to Tu asi dala obvodná. Tiež železo Ti musela dať.

Pri tom ťachšom dýchaní si môžeš pomôcť sáčkom. :-D ... Dýchať do sáčku.

Nespoliehaj sa, že obvodná bude hľadať dôvod do detailov, aspoň u mňa to tak bolo. Iba základné veci mi dala, a pomyslela si, že je to psychika, a tým to z jej strany haslo. Ale neviem akú máš ty obvodnú. Ono to aj psychika môže byť, ako u mňa, tak aj u Teba, ale presvedčiť sa a ísť k pár lekárom, ktorých Ti DOBRE odporúčia, na tom podľa mňa nič nie je. Len aj my máme robiť niečo pre seba, nie iba lekári.

Tomas12345

Janka333 :

Váhu máš ako tak v norme, ale ten jedálniček napíš, pretože často krát si ludia myslia že jedia normálne ale detailným pohladom sa zistí že nejedia správne a niečo im v tej strave chýba.

Ten problém s dýchaním može suvisiet s tým busením. Ak máš zrýchleny pulz tak človeku sa vtedy i horšie dýcha.

Zasiel by som na tie testy histamínovej intolerancie a tetánie.

Možno by sa ešte mohlo jednať i o anémiu, tá sa mi však zdá málo pravdepodobná.

Janka333

Tomas presne toto napadlo aj mna ,bud tetania alebo HIT ,vyska 162 a vaha 55 kg.Jedalnicek mam normalny nejak sa neobmedzujem v strave.Busenie strdca mavam casto ,aj akoby som sa nemohla nadychnut.Co by si odporucal?

Tomas12345

No ked si spomenula to brnenie tak ma napadla že by to mohol byť tetanický syndrom, avšak niektoré príznaky by mohli sedieť i na histamínovu intoleranciu.

Popíš tvoj jedálniček čo jedávaš na ranajky, obedy, večere ?
Aku máš váhu a výšku ?

Srdcový pulz máš normálny ?