PROSIM co mozu byt tieto priznaky? Pocit na odpadnutie ,obcas mi je zle na vracanie taku hrcu mam v krku ako keby ,brnenie v celom tele,piskanie v usiach,som velmi slaba a unavena aj ked spat sa mi nechce ,ale necitim sa vo svojej kozi.Krv mam v poriadku.
Pocit na odpadnutie,chvenie celeho tela? Pomoc
neurológia
vyhľadaj akupunktúru a nech rozhodne čím začať-1,krčná chrbtica
2,žlčník ,alebo ,pre istotu preliečiť 1.2.naraz
Ahoj Janka, a nejaké tráviace ťažkosti mávaš?
Ak premýšľaš nad tetániou, tak si vypýtaj od doktorky výmenný k neurológovi. On ťa vyšetrí a zrejme pošle aj na EMG vyšetrenie. Dovtedy môžeš užívať horčík, vápnik, a vyzistiť, či máš dostatok vitamínu D (deficit spôsobuje únavu). Tiež komplex vitamínov B, je dobre doplniť pri únave a tých príznakov, čo si písala.
Histamínovu Ti asi vyzistia z krvi, aj lepok. Tiež hormóny, ale to Tu asi dala obvodná. Tiež železo Ti musela dať.
Pri tom ťachšom dýchaní si môžeš pomôcť sáčkom. :-D ... Dýchať do sáčku.
Nespoliehaj sa, že obvodná bude hľadať dôvod do detailov, aspoň u mňa to tak bolo. Iba základné veci mi dala, a pomyslela si, že je to psychika, a tým to z jej strany haslo. Ale neviem akú máš ty obvodnú. Ono to aj psychika môže byť, ako u mňa, tak aj u Teba, ale presvedčiť sa a ísť k pár lekárom, ktorých Ti DOBRE odporúčia, na tom podľa mňa nič nie je. Len aj my máme robiť niečo pre seba, nie iba lekári.
Janka333 :
Váhu máš ako tak v norme, ale ten jedálniček napíš, pretože často krát si ludia myslia že jedia normálne ale detailným pohladom sa zistí že nejedia správne a niečo im v tej strave chýba.
Ten problém s dýchaním može suvisiet s tým busením. Ak máš zrýchleny pulz tak človeku sa vtedy i horšie dýcha.
Zasiel by som na tie testy histamínovej intolerancie a tetánie.
Možno by sa ešte mohlo jednať i o anémiu, tá sa mi však zdá málo pravdepodobná.
Tomas presne toto napadlo aj mna ,bud tetania alebo HIT ,vyska 162 a vaha 55 kg.Jedalnicek mam normalny nejak sa neobmedzujem v strave.Busenie strdca mavam casto ,aj akoby som sa nemohla nadychnut.Co by si odporucal?
Tlak mam ok
krvný tlak?
Napíšte mi na sav@atlas.sk