Ahojte,zaujímal by ma váš názor na vzťah bez spalne.Mame malinký byt s partnerom spávame oddelene.On na gauci ja so synom v detskej izbe.Sme spolu 4roky.Mne to prekáža on to nerieši.Je takýto vzťah normálny? Zaujíma ma hlavne názor mužov,ale aj ženy nech sa kľudne vyjadria.
Vzťah bez spalne
mali by ste mat svoje sukromie
Toto je podľa mňa choré, to si ani ja neviem predstaviť :)
takyto vztah vobec nie je normalny. mne ako chlapovi by to vadilo, ze nemozem spat v jednej posteli so svojou manzelkou. ved to je uplne divne a hlavne sa odcudzujete!
Som zvedavy, co na toto povie Pilcuk, ze zena sa uspokoji s chufobnym chlapom v malilinkom byte. No daj rozumy, preco je ona s nim, ked sa tam ani poriadne nevedia pomestit...
V obývačke ale to nie je podstatné ja skôr riešim to že človek zaspáva sám a sám vstáva ja na gauci spat nechcem bolí ma chrbát z neho
Ahoj nie nedá sa to nijako riešiť izba je malinká na nejaké predelenie s obývačka tiez tam je len gauč .Píšem preto že neviem čo si mám o Tom myslieť.maly má v detskej svoju posteľ a ja vedľa neho svoju.nezmestila by sa sem manželská
A ako a kde spolu sexujete?
Na rovinu poviem vadilo by mi to.. partneri maju byt spolu a dieta, pokial teda nemas novorodenca alebo dojca potrebuje tiez vlastnu postielku. Jasne, ze muzovi to nevadi, on ma pohodu na gauci a vyspi sa do sytosti ;) Mate asi iba 2i byt, ze? Neda sa vacsia miestnost prehradit na "izbicku" a z detskej urobit normalnu spalnu pre vas dvoch? Ak teda prestahovanie do vacsieho momentalne neriesite...