Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vzťah bez spalne

adamvr

takyto vztah vobec nie je normalny. mne ako chlapovi by to vadilo, ze nemozem spat v jednej posteli so svojou manzelkou. ved to je uplne divne a hlavne sa odcudzujete!

Radca432

Som zvedavy, co na toto povie Pilcuk, ze zena sa uspokoji s chufobnym chlapom v malilinkom byte. No daj rozumy, preco je ona s nim, ked sa tam ani poriadne nevedia pomestit...

SasaKe

V obývačke ale to nie je podstatné ja skôr riešim to že človek zaspáva sám a sám vstáva ja na gauci spat nechcem bolí ma chrbát z neho

SasaKe

Ahoj nie nedá sa to nijako riešiť izba je malinká na nejaké predelenie s obývačka tiez tam je len gauč .Píšem preto že neviem čo si mám o Tom myslieť.maly má v detskej svoju posteľ a ja vedľa neho svoju.nezmestila by sa sem manželská

Bubliii

Na rovinu poviem vadilo by mi to.. partneri maju byt spolu a dieta, pokial teda nemas novorodenca alebo dojca potrebuje tiez vlastnu postielku. Jasne, ze muzovi to nevadi, on ma pohodu na gauci a vyspi sa do sytosti ;) Mate asi iba 2i byt, ze? Neda sa vacsia miestnost prehradit na "izbicku" a z detskej urobit normalnu spalnu pre vas dvoch? Ak teda prestahovanie do vacsieho momentalne neriesite...