Ahojte,zaujímal by ma váš názor na vzťah bez spalne.Mame malinký byt s partnerom spávame oddelene.On na gauci ja so synom v detskej izbe.Sme spolu 4roky.Mne to prekáža on to nerieši.Je takýto vzťah normálny? Zaujíma ma hlavne názor mužov,ale aj ženy nech sa kľudne vyjadria.
Vzťah bez spalne
Ked spite oddelene,to neznaci nic dobre.
žijem v mnohoročnom manželstve. Spanie jeden vedľa druhého, vzájomné dotyky, túlenie sa, telesná blízkosť prináša zároveň aj príležitosť ku kvalitnejšej komunikácii medzi dvoma a bráni odcudzeniu sa. Keď dvaja nespávajú vedľa seba, zároveň aj menej komunikujú, sú si menej blízki. Keď sa bude dať, bude dobre, keď bude spať dieťa samé a potom by mal pár spať vedľa seba.
Mne by to asi teda dost vadilo, mali by ste si hladat vacsie byvanie ak je to mozne. Ak nie tak jednoducho nejako vyriesit to spolocne spavanie
Toto čo už je takýto vzťah podľa mňa neni zdravý
mne to teda rozhodne normálne nepríde. mali by ste rozhodne zdieľať spoločnú posteľ. gauč by si mala vymeniť za taký, na ktorý sa zmestíte obaja a časom hľadať asi niečo väčšie, čo sa bytu týka
normalne to je, ale len na cas, lebo cim dlhsie to trva tak tym viac si na to clovek zvykne a uz mu to nebude chybat
Z pohľadu muža je to v poriadku, aspoň sa vyspí. Nám sa do spálne montuje p. farár a tak to aj vyzerá, povolený je iba sex za účelom plodenia detí, takže žiadny, s tým sme skončili a z mojej strany tým pádom prestali akékoľvek nežnosti.
My sme kedysi byvali v malom byte, ale spali sme spolu. Bol to jednoizbovy byt a nic viac z chodby rovno na postel. V obyvacke sme mali rozkladaci gauc, ktory, ked sa rozlozil bol ako manzelska postel a kuchynu sme prerobili na polku detsku a polka bola kuchyna. Syn tam mal postielku. Cize vsetko sa da , ked sa chce. Porozpravaj sa s muzom.
Vzťah bez spálne? To aj také existuje?
Takze o pripadnom stahovani ste sa ani nebavili? Nie je muz ochotny sa o tom bavit ci ti dal aspon nejake argumenty ze preco mu to nevadi alebo co si o tom mysli?