Milujem ju?

Príspevok v téme: Milujem ju?
Alexa4845

Ahoj, pred viac ako rokom som si začala písať s dievčaťom, pri ktorej som zistila že som pan/bi
Mám 17, som jakš takš ešte decko, ona má 16 a keď že sme sa oblúbili čo raz viac dali sme sa nejak dokopy cez net. Mám pocit že v tejto dobe je to už normálne
Prišiel mi to ako úplne v pohode vzťah, cítila som tie iskričky, volávali sme si, vzdali sme sa viac vecí aby ten vzťah fungoval s menšími hádkami. Máme rovnaký zmysel pre humor a veľa spoločného. Keď že som si nebola istá či to nie je len nejaké pobláznenie cez internet dala som tomu čas, aby sme sa nikam neponáhlali. Sme spolu 11 mesiacov, všetko funguje ako má.
Včera sme sa rozhodli konečne sa stretnúť, plánovali sme to asi 2 týždne a všetko šlo hladko. No keď sme sa stretli.. necítila som nič
Možno to bolo ozaj tým že sme sa videli prvý krát a bolo to len pár hodín ale cítila som sa ako s kamarátkou, hrozne sme sa nasmiali, fotili sa, skrátka ako s kamarátkou.. ale nič iné som necítila.. celý čas sa chovala odmerane ako keby sa nič nestalo, pripadalo mi že je sklamaná aká som v reálnom živote.. navrhla som jej zostať kamarátkami a že ak sa bližšie spoznáme na živo a dáme tomu čas tak možno to časom pojde.. rozplakala sa a mne to prišlo lúto tak som sa rozplakala aj ja.. a zvyšok dňa sme sa už moc nebavili.. odprevadila som ju do pol cesty domov a od vtedy mi už ani nenapísala..
Prosím napíšte mi aby som sa na to vysrala a začala žiť reálny život lebo o to mi práve šlo.. neviem či tomu dať čas že keď sa stretneme viac krát tak to pojde lepšie..

ahjaj

všetko je v poriadku, len Tvoja orientácia nie je zameraná na to isté pohlavie a to je všetko. Nemáš byť prečo sklamaná.

dobreuz

Tak neviem čo by sme mali akože poradiť. Niekedy si ľudia cez písmená super rozumejú, ale v reále to môže byť iné.