Ja ho asi nemilujem.. co robit?

Príspevok v téme: Ja ho asi nemilujem.. co robit?
sklamana23

Ahojte ludia
Takze tema je jasna. Dala som sa dokopy s jednym muzom. Stretavame sa spou uz sedem tyzdnov. Dali sme sa dokopy na jednej vysokoskolskej akcii. No necitim pri nom tu vasen co som pri byvalom pocitovala, to iskrenie, vzrusenie, radost zo stretnutia, tu vasen.. citim.len zpriaznenu dusu ale ziadne eroticke vibracie a ladenie. On ano, uz neraz mi vyznal city a lasku ku mne. Dokazuje mi to kazdy den ale ked mam pravdu povedat.. ja necitim to co on. Netesim sa ked sa mame stretnut, niesom cela bez seba. Je mi jedno ci sa uvidme alebo nie, ci budeme spolu alebo nebudeme. Proste ten muz je mily, dobry, pozorny ale nieco mi pri nom chyba. Beriem ho ako nejakeho kamarata ale aby bol moj frajer ..necitim to tam. Necitim to eroticno medzi nami tak ako on.
Cim to je?
Zostavam s nim len preto lebo mi chyba zpriaznena dusa a navyse kamaratky maju vsetke frajerov a ja zeby som nemala?

clooo

Toto sú dnešné ženy - striedať chalpov ako na bežiacom páse (zrejme keď vybielia konto jednému mužovi, utekajú k ďalšiemu) Potom niet divu, že už ich mužské telo nedokáže vzrušiť...

petroneta

"Zostavam s nim len preto lebo mi chyba zpriaznena dusa a navyse kamaratky maju vsetke frajerov a ja zeby som nemala?"
je otázka, či tu je z Tvojej strany zachovaná voči nemu patričná úcta, či si ho ako človeka dokážeš vážiť, či sa pri ňom dokážeš rozvíjať k lepšiemu napríklad pri spoločných rozhovoroch.

petroneta

Treba si položiť otázku, či sa dvaja vo vzťahu musia milovať a musia byť tie erotické vibrácie, alebo stačí úcta k druhému a priemerná príťažlivosť, keď podľa charakteru sa nám ten druhý pozdáva.
Ja som vo vzťahu k manželovi vsadila na priemernú príťažlivosť a úprimné priateľstvo, neboli tam extra vibrácie, ktoré som už predtým zažila. Napriek tomu som bola spokojná.
A v súčasnom vzťahu je dobré to, že sa vieme spolu smiať a byť úplne úprimní. Aj príťažlivosť je, ale nie nejaké iskričky či pionerky, či zväzáčky. :-))

Alexa2345566

Pár týždňov nie je veľa, nie je tvoja vina zme necítiš to čo on, no ke egoistické s ním byť len preto lebo nemáš s kým a kamarátky chalana majú. Niekto sa zamiluje za 3 dni a niekto za 3 roky, ak chceš radu povedz mu pravdu, nemusíte sa rozchádzať len sa skúste porozprávať, neprenášaj svoje nešťastie na človeka čo si to nezaslúži

Antisexx

Ta posledna veta je smutna. V podstate aj cely prispevok. Tvojmu chalanovi prajem aby si cim skor nasiel UPRIMNE dievca a nie take ktore ho len bude vodit za nos a nakoniec zisti ze ho ani nemilovalo. Co sa tyka teba, sama sa robis nestastnou a bude ti este horsie.. je mi ho luto.