Potrebujem poradit

Príspevok v téme: Potrebujem poradit
Tarra1998

Dobrý deň všetkým píšem na toto fórum lebo potrebujem poradiť. Moja hmotnosť je 58 kg a výška okolo 160 cm , plus mínus 1 cm , neviem. Píšem lebo sa takto necítim dobre a tých 58 kíl jej moje maximum, vyššiu váhu som nikdy nemala. Všetci čo sa vyznáte do výživy a chudnutia, prosím vás poraďte mi. Viem že treba viac bielkovín ale keď mne tie bielkovinové jedla nechutia, nemám rada mäso , tvaroh, ryby. Ja skôr môžem chlieb, cestoviny, ryžu. Ale chuti mi milko grécky jogurt 0% tuku, najviac čokoládový. Je vhodný? A čo ešte? Vedel by mi niekto napísať nejaký jedálniček? Ak áno budem vďačná;)))

ahjaj

tie miery, rozmery tela, sú celkom ok, nemusíš schudnúť, a keď aj, nie 10 kíl. V zime si člove nahromadí do zásoby viac tukov, takže podľa mňa na leto automaticky zhodíš aj nie cieľavedomím chudnutím pár kíl.
U mňa zvyknú byť tieto výkyvy medzi zimnou a letnou hmotnosťou cca 3-4 kilá.
Ak by si predsa rada aj cieľavedomejšie, tak stačí vynechať iba sladké a viac sa pohybovať. Inak jedálniček nemeň. A 48 je prehnaný a zbytočne nerozumný cieľ. Stačí schudnúť do 4-5 kíl.

Angelika3

Ahoj, určite sa dá schudnúť na princípe delenej stravy, aj mnohé diéty sú v podstate na tomto založené. Takže ak aj nemáš rada bielkoviny, tak kľudne aj sacharidy, len v správnych kombináciach.
No ale ťažko radiť, článkov, názorov a diét na túto tému je hrozne veľa, treba si naštudovať :-)
ja osobne som ťa nevidela, ale obvykle platí, že u ženy je pri výške 160 cm okolo tých 50 kg akurát.
Ja mám 170 a vážim tých 60 kg, vyzerá to myslím akurát a súmerne.

Tarra1998

Ahoj dobre sa budem cítiť ak dosiahnem 48 kíl, teraz je to naozaj dosť zle. Moje miery sú pás: 71 cm brucho: 85 cm boky: 93 cm a stehná: 56-57cm

Bubliii

Ahoj Tara podla mna mas vybornu vahu (sama pri rovnakej vyske vazim 63kg a citim sa dobre), ale tak skus aspon napisat, aka je tvoja vysnivana vaha, co by si chcela dosiahnut? Kolko kg?