chapy a sex po webke

Príspevok v téme: chapy a sex po webke
mima14

Ahojte

mam dlhodoby vzťah 6 rokov, nedávno som prišla na to , že moj partner vyhľadava online chaty s babami, kde sa spoločne vyzliekajú v sukromi a atd ... dosť som z toho šokovana a cíitim sa ponižene , dokonca v historii som mu našla aj stranky typu ... tajne flirty, sexualne zoznamky .... Sme pohadany, kvôli tomu pretože ja neznesiem, ten pocit že mu ja nestačim , sex mame pravidelne , tak nechapem načo tam lezie, poradte mi ako by ste sa zachovali v mojej situacii co by ste robili

diky

Zuzulik8

No tvoj priatel bude zrejme dost obmedzeny a sebecky clovek, okrem toho je evidentne posadnuty sexom, samozrejme nie len s tebou. Ja by som sa s takym hned rozisla. Mam chlapa co je na uplne inej urovni, je verny, mily, laskavy a dava mi najavo svoju lasku. Musela som ale dlho hladat, takych vela nie je ale najdu sa. Ak sa rozides s tymto sex. maniakom od ktoreho ti hrozi aj to, ze ta niecim nakazi tak budes mat sancu stretnut niekoho lepsieho. Ak s tymto zostanes budes sa stale len trapit.

Oportunity

Nicoho sa neboj. Zenske maju spolocnu crtu, tie dobre, ale aj tie akoze free, bezstarostne, strasne skazene a perverzne, ktore sa na to, len hraju, aby si zufalo ulovili chlapa. Vedia, ze chlap nerozmysla a nevsimne si, aka je falosna, ak tak uz neskoro.
Mate sex, tak si ho s nim uzivaj a v ziadnom pripade ho lahko nedaruj prave takej, ktora sa casom zmeni na este vacsiu furiu, lebo tiez neznesie, aby spaval, ci ocumoval ine zeny. A on to robit bude, lebo ani tie slecinky nie su nicim vynimocne a nenahraditelne. Su to len svine, ktore sa nestitia nicoho.

momentik

Ako tu uz padlo, teba ma na spolubyvanie a upratovanie a slecny na webe na intimnosti. Rozid sa s nim, pokial mas nejaku zensku hrdost.

Slobodna

Neverko, nemyslim, ze v tomto pripade je to znak harpie, ale skor znak toho, ze jej na nom zalezi a bojuje o neho.
Tiez si nemyslim, ze niekto ako ty tomu dokaze porozumiet. Si na nizkej, pudovej urovni, preto nedokazes porozumiet emocionalnej a rozumovej stranke.

TrinitusGaaaj

Neverko frivolnejsia, alias skazena zena bez citov, moralky, dobra je cesta do pekla, z ktoreho sa uz nevratis. Ver mi. Ona bude tak skazena ako ty, ale mozno viac ako ty. Zo zaciatku budes stastny, ze si nasiel taku ako si ty, ale neskor zistis, ze to, co ta k nej tahalo ta znici. Bez citov, schopna vsetkeho za prve s tebou dlho nevydrzi a za druhe nebude sa zdrahat znicit aj teba.

Liop

A trvalo ti to "iba" hodinu noc kym ti to doplo :-D uff, taku podpriemerne nechapavu som este nestretol :-D jedine, co dokaze je chodit za neverkom a pritakavat mu vo vsetkom.

Daniel909

Takito chlapi byvaju casto enormne ziarlivi. Aj Neverko s nocou tu vypisuju, ze je to uplne v pohode, treba byt v pohode a vsetci to maju brat v pohode, kym sa ich to netyka, kym to robia oni a nerobia to im. To by bola uz ina, keby si niekto dovolil toto robit im.

Liop

A co si pribrzdena noc? Comu nerozumies? Ak ti robi toto chlap, ktoreho milujes, tak to boli ako svina, ale na to by si musela mat nejake city.
Neverko a ty by si sa v pohode pozeral, ako toto robi tvoja partnerka? Aj ako ju niekto, mozno ovela lepsie ako ty, pretahuje?