Zápal prostaty - Ako sa z toho dostať ( vaše rady, tipy, skúsenosti)

Príspevok v téme: Zápal prostaty - Ako sa z toho dostať ( vaše rady, tipy, skúsenosti)
Zufalyclovek

Dobry vecer prajem vsetkym,

Bude to troslu dlhsie, co napisem nech mate komplet prehlad. Mam 23 rokov, vsetko to zacalo nachladenim krizov, mal som niekoľko tyzdniv bolesti, po casemi zacalo vyrazat do nohy a aj bolest sedacieho svalu. Bolezti casom ustupi no este trosku tie krize citim. Ked som bol u doktora, zistil mi krv v moci a tak ma poslal na sono. Urolog mi zistil prostatisis, zapal prostaty, bielloviny a urobilinogen v moci. Prve dva tyzdne to boli sialene boledti v oblasti perineu a semennikov, nemohol som vobec sediet lebo ta bolest vyrazala zo spodlu semennikov, no ked mi urolog hmatal semenniky vobec som bolest necitil. Uzival som 2 tyzfne antibiotika cyprofloxacin (chinolony) ktore mj dost pomohli a tie bolesti velmi zmiernili no nusel som ich v strede liecby vysadit lebo som mal vela neziafucich ucinkov a doteraz mam este lroblemy so zrakom ( vidim odlesky predmetov viac a pri zmurknuti ich luce, zrnitejsie videnie) dalej tinnitus (piskanie v usiach), bolest svalov, pukanie klbov, citlivost na svetlo a stipanie oci. Zistil som si o tych antibiotikach a vraj su nebezpecne lebo su z rady fluorochinolonov.
Teraz uzivam azythromycin 500mg na 9 dni no nejaku ucinnost necitim. Zapal tam stale je , preto musim uzivat dalsie ATB.

Preto sa vas chcem spytat, je tu niekto taky kto si tym presiel a ma skusenosti ako sa z toho dostat ? Liecba je vraj dlhodoba ano viem, no rad by som uvital pripadne aj vase rafy a tipy co noze pomoct k znizeniu zapalu pripadne aj jeho zmiznutie.

Trocju som studoval po internete a tak som si zadovazil kopec vyzivovych doplnkov, vitsminov a mineralov ako su ( vitamin c, d , Magnézium s borom, goji, brusnice vo forme tabliet osttopestrec mariansky k detoxikacii a b komplex.( vsetko od solgaru znacky priridne) Uzivam to ken po dobrati ATB ako detoxikaciu a posilnenie organizmu. Dozvedel som s nieco aj o enzyme ako je serrapeptaza. Vraj ma vela ucinkov na zdravie tak som sa rozhodol ze si objednam od enerexu... Mozem uzivat serrapeptazu po dobrati ATB ma niekto snou skusenost ? Moze pomoct aj pri zapale prostaty ? Velmi rad by som uvital radu aj od uzivateka RNG, pretkze viem ze ma vela skusenosti :)

Dakujem za pomoc a ze ste to vydrzali citat do konca. Uvitam kazdu radu a skusenost

lisrataeeva

Ja som nedavno zacal pouzivat na BHP prostatu lieky Saw Palmetto - iherb.co Berem to asi dva tyzdne a ucinky citim. Zlepsenie hlavne v podobe odstranenia nutkania na mocenie co ma teda otravovalo najviac.

Zufalyclovek

Neboli mi robené odbery na chlamídie, tak uvidím ešte po tom a až nebude stav prechádzať ani liečbou zameranú na konkrétne chlamídie, dám sa nato resp. možno aj na alternatívnu liečbu.

Chcem sa ešte spýtať
- Môže sa robiť detoxikácia tela po dobratí ATB, keď o dva týždne ma čakajú ďalšie? Nevadí to?

Na detoxikáciu som si zaobstaral a resp. možno aj na zníženie zápalu a bolesti i na vedlajšie účinky ATB tieto výživové doplnky: (RNG by bol teraz potrebný ako soľ :( )

Serrapeptáza 300 000 IU - Detox, čistenie zúžených ciev, protizápalový, odstraňuje migrény, opuchy, bolesti atď, na riedenie krvi...

CigaPan.ru - Výživa zo sobích parôžkov (všetko čo je potrebné pre telo)

Goji - 100% Sirup - silný antioxidant, veľa vitamínov, pôsobí na voľné radikály (protirakovinotvorný/prevencia proti rakovine)

Epsomská soľ - do kúpeľa (antioxidant, odstraňuje toxíny z tela, uvoľnuje, zmierňuje stres.

Solgar - kvalitná prírodná značka - Vitamín C 1000mg, B- komplex, Vitamín D 1000 IU, Vitamín A a E, Ostropestrec Mariánsky - Detox pečene, očista

Oregánový olej - Proti zápalom, plesniam, antimikrobialny, silné prírodné antibiotikum.

Môžem tieto všetky výživové doplnky užívať (nie s ATB) ale bez ATB ako detox, posilnenie organizmu prípadne možno aj zmiernenie zápalu a bolestí? Dávkovania viem len časový interval by som potreboval kedy brať čo... Keby sa tu niekto skúsený našiel bol by som rád.

Ďakujem Vám.

Techno

Ale niečo podobné ako on je Albertová. Lenže ona má už tiež veľa rokov a úrazy a havárie a neviem čo všetko čo už sa jej stalo. Takýto ludia majú tiež svoje trápenia a predsa stále pomáhajú.

Techno

RNG bol cukrovkár a mal vela zdravotných problémov. Zvláštne že pri tých vedomostiach nevedel pomôcť sám sebe. Možno to aj preháňal s tými doplnkami výživy, ktovie. Ale škoda ho je, dosť toho vedel.

Zufalyclovek

Aha nadir na mozgu ... chudak... prechsfzam si co radil oacientom.. zrejme to vyskusam... ttento svet je skurveny dobry ludia su chory a odchadzaju, svine sa valaju v zlate

Zufalyclovek

RNG zomrel ? :O ochhh.... tolko veci som cital od neho .. mal velmi dobre vedomosti.. a ak sa smiem spytat co sa mu stalo ?