nepochopil to alebo ma nechce?

Príspevok v téme: nepochopil to alebo ma nechce?
Su

Páčil sa mi jeden chlapec. On často vravel, že nikto s ním nechce chodiť. Povedala som mu, že ja si myslím, že je skvelý chlapec. Myslela som si, že mu docvakne. On len povedal, že si to váži, že je pekné, čo som povedala. A potom sa (aj) chlapi tu sťažujú, že ich nikto nechce. Teraz neviem, či nepochopil alebo nechce. Ďakujem.

neviemako

ja by som kludne take povedala a nie som decko, co je na tom divne. neviem, ci nepochopil, skor nechce alebo mu to bude dlho trvat.
su aj taki, co sa len lutuju a trepu to len tak, pritom plno bab okolo nich. niektori su urcite aj tepli.

SofiaElla

Znieš ako 13 ročné decko. Aj vzhľadom na otázku aj v prípade komplimentov. Si vôbec dospelá a rozumovo vyspelá?

Su

Povedala som mu aj, že obdivujem, ako dokáže hocičo vybaviť, vie sa s každým rýchlo skamarátit, jeho vtipy sú super, že má super účes, vyšportovanu postavu a ďalšie veci. Nebolo to len jedno slovo.

Su

A poznala som takého, čo nariekal, aké ťažké je byť sám. Tomu som sa čudovala, lebo sa okolo neho motalo dosť dievčat. Nakoniec sa aj sám priznal, že sa zaľúbil do vydatéj ženy.

SofiaElla

Nikto nie je jasnovidec. Ak si mu povedala, že je skvelý, tak pochopil, že je skvelý, nič viac. Robíš z komára somára len preto, že nie si schopná sa priamo vyjadriť.