Cestovali by ste takto?

Hnedovlaska8

KEBY MAM VIACEJ CASU A VIAC FINANCNYCH PROSTRIEDOK TAK BY SOM SA NA TO DALA. RADA SPOZNAVAM LUDI A CESTUJEM!

Hnedovlaska8

KEBY MAM VIACEJ CASU A VIAC FINANCNYCH PROSTRIEDOK TAK BY SOM SA NA TO DALA. RADA SPOZNAVAM LUDI A CESTUJEM!

Irenn-a31

...Robia to preto, lebo ich bavi spoznavat novych ludi a taktiez nove miesta...Mam kamarata, ktory takto cestuje s hocikym a velmi si pochvaluje..Ma vela zazitok, vela miest vidi a aj spozna vela zaujimavych a dobrych ludi...Takto si nasiel aj svoje terajsiu priatelku..

Kontr0lor

Diky za web, :) Noo dôvod je ten že kamaráti nemusia mať čas alebo tam kde chceš už boli. Niekedy je problem nájsť niekoho na veľmi špecifický výlet.
Ja som spoznal skoro všetkých partakov či už na hory alebo cestovanie cez net a všetko super ľudia :)

Ale vždy ten človek musí mať foto a píšeme, aby sme mali podobne očakávania od daného výletu. Často pozerám profil aby som zistil o človeku viac a naopak, ja mam veľa foto tak si môžu pozrieť môj, čo robím ja. A tak vznikajú priateľstvá a dobrodružstvá :D

Ale nič pre tých čo nemajú dobrodružnu povahu.

clooo

Ja väčšinou cestujem sám, vlakom (auto k životu nepotrebujem, keďže prácu mám pár krokov od svojho bydliska). Je to pre mňa dobrý relax, človek načerpá energiu, čo by v sprievode nejakej ukvákanej ženy nebolo možné a muži väčšinou chodia autami.

Pri ceste do zahraničia by som musel ísť aspoň s jedným kamarátom alebo s mamou, pre prípad, že by sa tam niečo udialo. S neznámym človekom, ktorého som nevidel aspoň cez skype a nepoznáme sa aspoň rok, by som nikde nešiel.

petroneta

je to možnosť zoznamovania sa. Vďaka za tému, je to asi aj príležitosť pre tých, ktorí si hľadajú partnerku - partnera. A súhlasím. Najprv sa s danou osobou stretnúť a potom sa rozhodnúť, či spolu cestovať.

Carny

Kto sa boji hodiť kockou,nikdy nehodí šestku!!!

Ak chceš ísť S niekým takto cestovať, lebo sa vopred stretnúť, aby si vedela čo je to zač. Ak si sadnete bude super. A koniec koncov, ak by to bolo zle, hocikedy sa pocas cesty môžte rozdelit.

Opatrnosť Je potrebná, Ale netreba byt paranoidný... Lebo celý život presedis doma na zadku...

spolucestujuca

tu kamaratku celkom chapem, to by som skor isla ako napisat niekomu tam, hoci ma nieco z toho aj laka, ale pride mi to aj dost nebezpecne aj by som sa bala, ze z vyletu nebudem nic mat, kedze som s cudzim clovekom.