Valdoxan priberanie a problémy s pečeňou

Príspevok v téme: Valdoxan priberanie a problémy s pečeňou
Kvietok111

Dobrý deň, liečim sa už roky na depresie. Viac ako 2 roky som užívala Alventu 150 z ktorej som veľmi pribrala. Viac ako 20 kíl. Chcela som lieky vysadiť pod lekárskym dozorom aby som netrpela absťakmi ale oni mi ju vysadili z dňa na deň a predpísali mi Valdoxan. Beriem ho uz 5 deň a strašne ma po ňom ťahá na spanie, cítim sa ako opitá. Môže to byť aj z vysadení alventy keďže mám strašné bolesti a abstinenčné príznaky.
V príbalovom letáku Valdoxanu som čítala že strašne poškodzuje pečeň. Zaujíma ma či má niekto skúsenosti s týmto liekom a či sa po ňom nepriberá. Nepotrebujem pribrať ďalších 20 kíl...
Ďakujem za odpovede.

kveta

Mne po trojmesačnom užívaní vyleteli pečeňové testy, tak som vysadzala a liečila pečeň 3 mesiace. Inak mne tento liek nesedel od počiatku - únava, nočné mory, úzkosti, strašná chuť na sladké. Vysadzala som postupne a nasadzala nové. Bolo to hrozné utrpenie. Nasadili ti ho v Záluží? Tam to dajú každému, robia tam klinické testy na tetno liek. Pečeň zostala asi narušená, lebo teraz po hocijakom lieku (napr.antibiotiku) vyletia pečeňové testy.