Sťažovanie dieťaťa na bolesť v hrudi

Príspevok v téme: Sťažovanie dieťaťa na bolesť v hrudi
kikina

Dobrý deň! Chcem sa spýtať o radu. Mám trojročného syna, ktorý doposiaľ nemal žiadne vážnejšie ochorenie, je pohybovo aktívny tak ako veľa iných detí (behá, pláva, jazdí na bicykli). V poslednom čase sa už viackrát, najma večer pred zaspaním sťažoval na bolesť v oblasti hrudníka. Lekárka ho počúvala pri bežnej preventívnej prehliadke a všetko bolo v poriadku. V tomto období dosť často plávame v bazéne a samozrejme tak ako ostatné deti aj on sa rád potápa. Netrpí však dýchavičnosťou, kašlom ani inými problémami. Keď ho pohladím na hrudi v klude zaspí a na druhý deň sa už na bolesť nesťažuje. Môže to súvisieť s nadmernou aktivitou vo vode, alebo je to jeden s príznakou rastového vyvinu? Mali ste niekto podobný problém, ak áno prosím napíšte mi sem.

Bubo222

RNG ma v mojom pripade asi pravdu. Pamatam si ako som strasne davno braval rybaci olej, ale to som bol maly a nevedel som preco to beriem. Zrejme ten doplnok stravy musim zohnat. Bral som konkretne toto: www.edusan.sk

RNG

Neviem ako casto mam zdoraznovat potrebu doplnenia omega 3 kyselin(EPA, DHA), na nervy, cirkulaciu a ine.
Myslim, ze v tychto pripadoch by to bolo tiez k dobru(3x3 gramy lososovy olej alebo Max EPA koncentrat)

Bubo222

Bohuzial neviem poradit a len prispievam svojimi tazkostami. Mavam bolesti v oblasti hrudnika. Bolest by som charakterizoval ako silny tlak, akoby som mal nieco v hrdle velke a tlacila ma to. Mavam to vsak zriedka asi tak raz za dva mesiace. Trva to par minut. Tlmim pri tom dychanie lebo volne dychanie mi znasobuje bolest. Nehybem sa vtedy. Niekedy je to slabunke a raz to bolo velmi silne... Tlak ustupuje pomaly.Mam 22 rokov, muz.Stava sa mi to pri pohybe ale aj v klude.Mama mi vravela ze aj ona to mavala, ale uz nema.

colina

Syn sa opakovane sťažoval na bolesť na hrudi a často sa až zohol aku ma bolesť . Žiadala som kardio vyšetrenie a tam nám lekar povedal že ma srdcovu vadu nie je všek važna a nemôže spôsobovať take pichanie a odporučil ortopedické vyšetrenie. Tam sa potvrdilo že má problémi s chrbticou napravil ho a na kontrole už odporučil bandáž a opoznámil ma ako rehabilitovať.

Ivka 1

Pokiaľ lekárka vylúčila aj ten najslabší šelest na srdiečku,môže ísť
aj únavu z plávania,zapájajú sa všetky
svalové skupiny a samozrejme svaly na
hrudi.Možno však ide aj o to pohladkanie pred spaním,veď maminka to tak krásne vie.