Ahoj
V našej sociálnej skupine partii (partii) cca asi rok je nová žena (dievča), všetci mame spoločne jedno hobby,ale ak tak klasika spoločne akcie,káva vylet.
Dievča svoju náklonnosť prejavilo k “jozkovi”on ju mýlim aj pred tým rokom všetkým predstavil...ale z jeho strany tam nič viac ako kamarátstvo nebolo....
Nedávno po spoločnom viac dennom pobyte na horách mám takú dilemu.
Povedal som jej že je tam iba kvôli nemu a že kamarátstvo z ostanými je len taký sprievodný jav..čo samozrejme poprela.(čo som možno prehnal pretože je milá zaujíma sa aj o druhým a často je ona tá iniciatívna čo sa týka priateľstva ) vec sa má tak že od toho pobytu nedokážem myslieť na nič iné ako na ňu . Všetko zabúdam a aj niekto už poznamenal že niesom vo svojej koži ? neviem či som to v sebe nejako potláčal ...alebo to teraz prišlo ,pred tým som nerozmýšľal o nej v takomto svetle . Verdikt : -povedať jej čo
sa u mna zmenilo ( myslím že podobne city nechová niekedy sa kamarátstvo a prejavy náklonnosti zvyknú zamienať s láskou) alebo nie a obmedziť s ňou stretnutia čo je môže....ale už teraz som správu čo sa jej podarilo,aký mám na to názor a na plány na víkend
Dik za radu(komu sa to chcelo čítať )
Kamarátstvo/láska
No tak asi sa nebudes moct s nou stretavat, ked by ti to bolo neprijemne... Neviem, co na to napisat..
ano az tak
lebo mi nie je prijemne potom ani to kamaratstvo
Odplašila tak že ďalšie stretnutia by boli nepríjemne ? Keby to poviem tebe...
nemas za co. mna by si odplasil, hlavne keby som to tak necitila.
Dakujem za rady...vsadím na úprimnosť a poviem že na ňu myslím od vtedy ...
tak si ver, bud sebavedomy a bal ju ale pomaly, postupne.
Nieje vo vzťahu z nikým .
treba to riešiť ako dospelý človek, proste jej to povedz, povedz ako sa cítiš, spýtaj sa jej ako to vidí ona
predsa to na nu nemozes vybalit, musis postupne, pomaly ju balit, skusat a uvidis, ci sa chyti. ak ta aj teraz nechce, mozno sa jej zacnes pacit.
a ona ma niekoho?
ja by som toto riesila uplne prirodzene na rovinu bud ziskas alebo stratit aj tak nemas co :)