Dobrý večer,
poraďte mi prosím nejaký dobrý make-up, ktorým si môžem zakryť vyrážky..mám 21 rokov a doteraz som žiadny nepoužívala, ale občas, keď niekam idem, rada by som sa nehanbila za tú tvár, vyhádzala som sa z tabletiek, čiže čo sa týka čistenia, to nemám problém, ale nezbavím sa ich ešte nejakú chvíľu...mám korektor a ešte púder z avonu, ale ten púder veľa nezakryje..poradíte mi niekto, prosím?
Ďakujem pekne.
Make up
najst dobry make up vie byt celkom problem. aspon teda u mna to bol. najma preto, ze som bleducka a pomaly kazdy make up vyzeral na mne neprirodzene a mnohe mi plet este aj vysusovali. teraz uz niekolko mesiacov pouzivam konkretne tento www.annemarieborlind.sk a ten si ma ziskal. pleti sa pekne prisposobi, vyzera prirodzene, nezatazuje plet, nevysusuje ju a este k tomu aj krasne vonia...:)
Ahojte baby. Ak Vás trápi akné alebo potrebujete poradiť s make upom,veľmi rada a hlavne kvalitne poradím ? čo sa kozmetiky týka,používam ju od svojich asi 13tich rokov kedy ma začalo trápiť akné. Vyskúšala som už veľmi veľa produktov a nič nepomáhalo,a keď už niečo zabralo vždy len na chvíľu. Až som pred cca rokom sa začala kozmetike venovať viac,začala som študovať z čoho sa dane produkty skladajú a tam nastal zlom,kedy som si uvedomila čo za ,,bordel” si na seba za tie roky dávam. Poviem Vám,pravý čas som si to uvedomila. Veľmi veľa produktov,ktoré v dnešnej dobe kozmetické spoločnosti ponúkajú obsahujú ropné deriváty,inak povedané minerálne oleje. Tie sa Vám dostávajú do vnútra tela a hromadia sa tam celé roky. Z toho potom vznikajú rôzne ekzemy,akné,alergie atd. Takze naozaj je veľmi dôležité,starať sa o pleť z vonku zdravo. Preto základom krásneho make upu je čistá pleť. Ak máte záujem,napíšte mi na fb na môj profil a veľmi rada Vám odpoviem s poradím na všetky vaše dotazy. Či už ohľadne čistenie pleti alebo dekoratívnej kozmetiky?
Nižšie prikladám link,kde mi môžte napísať www.facebook.com
Krásny dník ?
Ahojte baby. Ak Vás trápi akné alebo potrebujete poradiť s make upom,veľmi rada a hlavne kvalitne poradím ? čo sa kozmetiky týka,používam ju od svojich asi 13tich rokov kedy ma začalo trápiť akné. Vyskúšala som už veľmi veľa produktov a nič nepomáhalo,a keď už niečo zabralo vždy len na chvíľu. Až som pred cca rokom sa začala kozmetike venovať viac,začala som študovať z čoho sa dane produkty skladajú a tam nastal zlom,kedy som si uvedomila čo za ,,bordel” si na seba za tie roky dávam. Poviem Vám,pravý čas som si to uvedomila. Veľmi veľa produktov,ktoré v dnešnej dobe kozmetické spoločnosti ponúkajú obsahujú ropné deriváty,inak povedané minerálne oleje. Tie sa Vám dostávajú do vnútra tela a hromadia sa tam celé roky. Z toho potom vznikajú rôzne ekzemy,akné,alergie atd. Takze naozaj je veľmi dôležité,starať sa o pleť z vonku zdravo. Preto základom krásneho make upu je čistá pleť. Ak máte záujem,napíšte mi na fb na môj profil a veľmi rada Vám odpoviem s poradím na všetky vaše dotazy. Či už ohľadne čistenie pleti alebo dekoratívnej kozmetiky?
Nižšie prikladám link,kde mi môžte napísať www.facebook.com
Krásny dník ?
Tak vyskúšam to povytláčať, keď budem vedieť, že ostanem doma :D a masky som skúšala nejaké dávnejšie.. uvidím niečo pohľadám.. a ďakujem za rady :)
Tak prvá pomoc pri čiernych bodkách je napariť tvár nad harmančekom a potom povytláčať- ale to dosť podráždi- začervená pleť. Neskúšala si nejaké domáce masky? Aj tie prírodné olejčeky sú dobrý nápad, ale to ja používam pomenej, keďže mám skôr problém s lesklou pleťou.
A ak ti môžem poradiť, radšej používaj iba jeden nejaký ľahký make up, než korektor- lebo ten je dosť ťažký a hutný a môže ti práve tie póry takto zanášať.
Hej to chápem, že nevydrží celý deň, len som nečakala, že po 3-4 hodinách už sa tak zlepí :D ale ďakujem za rady, doteraz som nikdy make up ani nič krycie nepoužívala, ale tabletky mi teraz dosť zhoršili pleť, tak už sa hanbím chodiť takto...
A nevieš, čo by mi pomohlo zbaviť sa tých čiernych bodiek na nose? Alebo aspoň ich trochu zredukovať..
tak jasné 24 hod. nevydrží, ale mohlo by to byť aj horšie :-)
a závisí aj od toho, či je teplo, či zima, teda či sa ti potí tvár, alebo naopak skôr vysušuje.
No kúpila som si ten, co som pisala a vyzera to byt fajn, len na nose ako mam cierne bodky, tak vzdy sa mi na tych bodkach spoji dokopy :(
A kupila som si saloos olej na tvar a krasne mi to stiahlo tie cervene zapalene vyrazky, ale s tymi ciernymi bodkami netusim co robit uz ma hnevaju strasne.
Angelika a ako dlho ti vydrzi? 24 hodin asi nie :D to by bola pecka
Ten Rimmel je celkom fajn, len trocha vysušuje pleť. Používala som ho, ale teraz používam Dermacol 24 hod. control a musím povedať, že asi pri ňom už ostanem naveky.
Vichy je určite kvalitna značka, ale drahšia.