rast mihalníc...výsledky už po 7 dňoch!!!

Katka_ns

Ahoj. Ja som používala giga lash a ešte som mala serum od jednej značky,ale nespomeniem si ako sa volalo. A úprimne nezabralo mi ani jedno z nich. Zbytočne predražené a nefungovalo to. Ale pred dvoma mesiacmi som si objednala serum od Nu Skin a pomer cena a kvalita úplne top za mna. Cenovo neporovnateľne lacnejšie a výsledok viditeľný už po cca dvoch týždňoch aj skôr. Je to serum na fotke a posielam aj moje mihalnice po 3 týždňoch používania. Konečne mi mihalnice nevypadávaju ako predtým,sú pevnejšie a hustejšie a smaozrejme aj dlhsie. A posielam aj link kde ho objednas :) www.facebook.com

pomocnica

Ale teraz som si pozrela ich stránku a niekde som to už videla. Tam máš aj recenzie a čo tak čítam tak po mesiaci boli viditeľné výsledky. Podľa recenzii.

pomocnica

Nepoužívala som to, ale tak určite reálne viditeľné výsledky po týždni nebudú. To je akoby si chcela, aby ti podrástli vlasy za týždeň o 7 centimetrov alebo tak. Proste časom budú výsledky, pravidelným používaním. Radím ti skôr používať ricínový olej, ktorý ma aj viac využití a neviem koľko stojí to Gigalash ale tipujem, že viac ako ricínový olej. :-) No ale veľa šťastia tak či tak. Odporúčam tiež nepoužívať maskaru často. Nech si mihalnice oddýchnu.
Pekný deň.