Vzťah na dialku

Príspevok v téme: Vzťah na dialku
MedAdinka

Ahojte téma je jasná a mňa by zaujímalo, či sú tu ľudia ktorým to klapalo ak chcete napíšete vašu vzdialenost a dobu po ktorú ste tak fungovali a ako často ste sa navštevovali. Niekoľko rokov sa poznám s jedným mužom a až po čase sa priznal ako ma cely ten čas bral sme spolu každý deň v kontakte, a postupne sa mi zapáčil to aký je, ale má názory, že na zmýšľanie dospelého samostatného chlapa jedine co ma odrádza je vzdialenost a bojím sa žeby to tak nikdy nemohlo fungovať možno robím urýchlene zavery no viem ako sa správali moji ex ak náhodou niečo nevyšlo alebo som bola týždeň odcestovaná ako to ochladilo. Dá sa v takomto vzťahu udržať iskra alebo fakt musia si byť len dvaja istí ze je to nateraz tak nutné a robia všetko pre lepšiu budúcnosť. Ako ste natom boli vy?
Pekný vecer

ahjaj

cez týždeň som pracovala vo vzdialenom meste, zaúčala som sa do práce, ktorú som mala vykonávať doma, a bývala som v tom meste. Prvý mesiac mali deti prázdininy a boli u rodičov, druhý mesiac bol s nimi manžel. Každý deň sme si asi hodinu telefonovali, možno aj dlhšie a vlastne sme sa tým pádom možno aj rozprávali viac, ako keby sme boli spolu...
vzťah na diaľku je o tom, či sa napriek diaľke spolu rozprávajú a koľko.

Tinks

Ano, niektorych vztah rychlo omrzi. Taki si potrebuju najst rajdu, ktora ich bude podvadzat s chlapmi, s ich kolegami, kamaratmi, robit z nich pred vsetkymi blbca, vyzmyka ich, znici, zlomi srdce, okradne a nakazi. Ich presne zrkadlo. To, co oni robia dobrym zenam.
Potrebuju to vzrusenie, dobrodruzstvo, z ktoreho sa budu dlho spamatavat a opakovane urobia tu istu chybu, lebo nevedia zit v pokojnom vztahu. Vybuduju dom od zakladov, roky a potom ho zburaju, lebo ich uz omrzel, nebavi.

Scrncrrn

S priatelom sme spolu chodili na dialku 3 roky. Videli sme sa vzdy len cez vikend. Teraz sme spolu uz 9 rokov a cakame babatko. U mna to bola laska na prvy pohlad.

Hnedovlaska8

S MOJIM DRAHYM SME TAK ROK FUNGOVALI A DALO SA TO ALE TERAZ SOM UZ RADA ZE SPOLU SME KAZDY DEN. JE TO O MNOHO LEPSIE!

pp

Poznám. Ale to bolo strašne špecifické. Nedá sa to paušalizovat. Podstatné je dlzka vztahu, vyspelosť, ciel odlucenia resp práca na tom, ako byt spolu. Výhodou je ze sa nezunujete, nenastupi stereotyp a ponorka. Mozes to brat dvomi spôsobmi. Bud strachom, ze to nevydrzi, alebo prave tym ze si budete vzacni. Ved kolko spokojných manzelstiev je a pritom zenati chlapi si koľkokrát vypisuju s kockami na nete. Tak to ber tak ze aspoň sa tak rýchlo jeden druhemu neomrzite. Lebo každú vztah raz omrzi. Tak to aspon takto oddialite :)

petroneta

120 km, prichádza ku mne v piatok, odchádza v nedeľu večer. Niekedy idem ja k nemu, v závislosti od víkendového programu. Cez týždeň Skype každý večer asi hodinu. Plánovanie spoločnej dovolenky.

dobreuz

Ťažko povedať, záleží aj od vzdialenosti - 100 a 500 km je rozdiel, zase ale možno kebyže sa nevidíte každý deň tak by ste sa „neomrzeli“ navzájom tak skoro. To už musia zhodnotiť tí dvaja že či im to vyhovuje alebo nie.