Je to fetis?

Príspevok v téme: Je to fetis?
Garreth

Ahojte, som divny, alebo aj vy mate podobny fetis? Ide o to, ze sa mi velmi paci, ked si zeny pocas komunikacie so mnou prehrabnu vlasy a potom ich maju take strapate, rozcuchane. Mna to velmi pritahuje, ze sa v tej chvili potom neviem poriadne ani sustredit, co mi ta dotycna hovori. Neviem ci je to nejaka forma fetisu, alebo sa to stava aj vam, ze vam strapate vlasy u zien pridu atraktivne?

PaulDaniel1

Ja som v kontakte aj so psychológmi, predsa len aj oni potrebujú občas pomoc od odporníka a jeden z nich mi povedal, že jeden pán (veľmi slušné osl.) sa potieral hov.nom (tvár) a potom sa na ulici ukazoval slečnám, lebo si myslel, že ich takto priláka, ale či to možno označiť za tokanie tetrova na lesnej lúke s nevädzami, podbeľmi, lesnými fialkami, žihľavou, lopúchmi, machmi a lišajníkmi, Mach a Šebestová, of course, na prilákanie samičky, tak o tom mám isté pochybnosti... Asi sa chcel prezentovať tým, že aké hov.ná sa mu počas dňa podarilo vytvoriť, predsa len aj to dá námahu, práca na hov.o, produkt práce hov.o. Celé je to o hov.e, v tom mal ten exibicionista asi recht, svojim spôsobom:-) To asi preto sa stále rieši hrubý (resp. hrúbka) domáci produkt. Tam si Divočina?

Leischips

Mne sa najviac paci zas keď má žena rospustene dlhé vlasi a jemne neupravené proste také ze hoci ako ale z mierou to je úplne mega

Antisexx

Je to uplne normalne. Niekomu sa trebars paci ked baba zmurkne, tebe, ked si prehrabne vlasy. Normalna vec :D co mi nepride vsak normalne, je footfetis.