Výklad sna

Príspevok v téme: Výklad sna
DrEam

V noci sa mi sníval sen, že som bola hrobárom, alebo nejakým zamestnancom, ktorý na cintoríne pracuje. Pamätám si, že som mala za úlohu pozapaľovať sviečky na hroboch. Najdivnejšie bolo to, že síce je cintorín vo všeobecnosti považované za smutné a depresívne miesto, ja som cítila radosť a nadšenie. :D Rada by som vedela čo by ten sen mohol znamenať. Keby tu bol nejaký človek, ktorý sa do snov vyzná, bola by som rada keby mi ho trochu objasnil. Ešte by som podotkla, že v tom sne bola nejaká mladá žena, asi v podobnom veku ako som ja, ktorá ako keby ma po tom cintoríne sprevádzala.

sajmilinka

vo všeobecnosti v snoch platí, že čím pochmúrnejšie veci v sne dejú tým pozitívnejšie veci to znamená v reálnom živote

Omen

Meridián, tak vidíš, že sny si dokážeš vyložiť aj sám. Niekedy tomu treba dopriať čas a ako si napísal, spätne sa ti to potvrdí. Vieš, kde ma hľadať a ak budem vedieť, rada sa tvojim snom povenujem. Už musím bežať...

Meridian

Ps.mával som hrôzostrašné sny .
Ale nebál som sa vždy som nejako cítil,že ja som ten čo musí zachovať pokoj.Alebo som bol pozorovateľom ,ktorý môže pomôcť a nebojí sa následkov v tom sne som to tak cítil vždy bez strachu .
Väčšinou,katastrofy,epidémie , nemoci konce sveta som zažil viac ako hollywood.Vyložil som si to po svojom .,ale až z odstupom času ako som už spomínal.Mám vo vienku pomâhať aj astrologicky vyložené a potvrdené.Čiže v mojom prípade nieje dôležitý ani konkrétne čo sa odohralo ,lebo pre iných je to priam desivé ale pre mňa je dôležitý dej ako ukázanie smeru kam sa mám uberať.

Omen

@ DrEam, : )

@ Meridián, ja ale vykladať sny neviem. : D To len občas sa mi niečo podarí. Ono to je vo väčšine prípadov tak, že najlepšie vie človek poradiť a vysvetliť veci druhému, lebo nie je osobne zainteresovaný a pozerá na vec očami cez vedomosti, skúsenosti...

Meridian

Omen
Mne dávajú sny zmysel ,až keď prejde nejaký čas a potom si to spojím a poviem do kelu veď sa mi snívalo....
Ale odteraz sa budem obracať z výkladom ,len na teba.......
Že som to nevedel skôr.....

Omen

Vcelku je to pozitívny sen. Máš tam viac snových symbolov, ktoré si musíš navzájom pospájať:

- cintorín je aj oáza ticha a pokoja (ohlasuje zmenu),
- hrobár - je autoritatívna osoba (ten, kto preberá za teba zodpovednosť),
- zapaľovať sviečky - aj malým výdajom energie môžeš dosiahnuť pozoruhodné výsledky (uvažuješ, príp. si už sama podnikla nejaké kroky na zmenu),
- prechádzka - odráža tempo tvojho života, a to ako zvládaš rôzne povinnosti (ľahko),
- mladá žena - tvoj vlastný tieň ( tvoje nepoznané JA).

Každý z nás sa každý deň a každú minútu musí rozhodovať a rozhoduje. (Chlapci, však mi toto odpustíte?) Takže zober zodpovednosť do vlastných rúk, bez strachu, dopadne to dobre = budeš "cítiť radosť a nadšenie".

DrEam

Vyklady na cintorin som si pozrela, ale nenasla som tam co som potrebovala, skor som chcela nieco take komplexnejsie. To posledne ze mam strach pred radikalnymi rozhodnutiami je celkom pravda a momentalne mam take obdobie ktore si bude vyzadovat skor ci neskor moje rozhodnutie.