Nejde mi více věcí.

Príspevok v téme: Nejde mi více věcí.
lowIQ

Napsal jsem tady už jedno téma, kde jsem napsal, že mám nízké IQ-pro ty co nečetli, tak kolem IQ 90. Dalším problémem, ač se to nezdá a pro vás Slováky (po předcích jsem z poloviny maďarsko-slovenské etnicity) je to asi přehlédnutelné je to, že mám problémy s gramatikou. Prostě dělám mnoho chyb, někdy uvažuji, jestli mám napsat to, či ono-měkké, nebo tvrdé (i,y). Tak toto je problém už ze základky, moje diktáty byly hrůza, sloh průměr a literatura nadprůměr. Matematika mi nikdy moc nešla-trápení, naopak chemie, biologie a docela i fyzika mi šly. Cizí jazyky spíše slabší. A já chtěl studovat na vysoké škole a právě přírodovědné obory a přitom mám nízké IQ a problémy. Já měl jít do učení, na řemeslo a je jedno jestli jsem umělecky vnímavý a jestli mi něco šlo docela dobře, protože jsou mnohem více talentovaní lidí a lidí s vyšším a vysokým IQ a ti mnohdy ani nestudují, nebo nemohou studovat. Co si o tom myslíte, je to ode mě sebereflexe, nebo se až moc podceňuji? Díky za názory.

Antisexx

Ty si tu napisal hadam takych dobrych 50 tém už, pod prezyvkou Dick. Je smutné že ta trapi takato banalita a ze si z toho robiš tažku hlavu. V zivote su dolezitejsie veci ako vysoke iq. Ty sa tym trapis akoby si mal rakovinu. Ja som si iq testt v zivote nerobila, nezalezi mi na tom a aspon sa nemusim tym teraz trapit ak by mi vyšlo nizke.