Napsal jsem tady už jedno téma, kde jsem napsal, že mám nízké IQ-pro ty co nečetli, tak kolem IQ 90. Dalším problémem, ač se to nezdá a pro vás Slováky (po předcích jsem z poloviny maďarsko-slovenské etnicity) je to asi přehlédnutelné je to, že mám problémy s gramatikou. Prostě dělám mnoho chyb, někdy uvažuji, jestli mám napsat to, či ono-měkké, nebo tvrdé (i,y). Tak toto je problém už ze základky, moje diktáty byly hrůza, sloh průměr a literatura nadprůměr. Matematika mi nikdy moc nešla-trápení, naopak chemie, biologie a docela i fyzika mi šly. Cizí jazyky spíše slabší. A já chtěl studovat na vysoké škole a právě přírodovědné obory a přitom mám nízké IQ a problémy. Já měl jít do učení, na řemeslo a je jedno jestli jsem umělecky vnímavý a jestli mi něco šlo docela dobře, protože jsou mnohem více talentovaní lidí a lidí s vyšším a vysokým IQ a ti mnohdy ani nestudují, nebo nemohou studovat. Co si o tom myslíte, je to ode mě sebereflexe, nebo se až moc podceňuji? Díky za názory.
Nejde mi více věcí.
ahoj Dick, jasne, antisex mi pripomenul nick. :) ty mas uz asi FOBIU, stale to iste ta prenasleduje.
Ty si tu napisal hadam takych dobrych 50 tém už, pod prezyvkou Dick. Je smutné že ta trapi takato banalita a ze si z toho robiš tažku hlavu. V zivote su dolezitejsie veci ako vysoke iq. Ty sa tym trapis akoby si mal rakovinu. Ja som si iq testt v zivote nerobila, nezalezi mi na tom a aspon sa nemusim tym teraz trapit ak by mi vyšlo nizke.
A proto jsi vystudoval vesnického spisovatele a neumíš se zaměstnat hahaha....
Že ťa stále baví písať to isté dookola.