Bolesť bez príčiny, prosím pomoc

Príspevok v téme: Bolesť bez príčiny, prosím pomoc
bolavekolienko

Ahoj, mám 19 rokov a chcela by som sa spýtať či máte niekto takú skúsenosť. Dnes ma bez príčiny začalo bolieť ľavé koleno teda nad kolenom a aj mi to do 2hodín opuchlo. Obmedzil sa mi pohyb hlavne po schodoch či už hore alebo dole. Keď s ním nehýbem nebolí ale ako náhle začnem chodiť no konec. Keď som ho zohla a vyrovnala tak som cítila i počula (síce nie moc nahlas ale počula) také slabšie pukanie alebo praskanie. Prosím nemáte nejaké skúsenosti alebo rady ? Zajtra ak neodpuchne tak navštívim lekára (alebo nie? Čo myslíte?) Ďakujem za každú jednu odpoveď :)

zampana

skus si na to dat ladovy obklad a len oddychovat. ak opuch neprejde, isto treba navstivit doktora! ine ti momentalne poradit neviem

ahjaj

odporúčam Condrosulf, Prubeven alebo niečo podobné - voľne predajný v lekárni - tam Ti aj poradia. Môžeš mať zapálený kolenný kĺb, alebo preťažený zo schodov.
Samozrejme, schodná cesta je aj obvodný lekár, potom pekne ortopéd, RTG vyšetrenie a následná liečba.

roxorka

Vždy sa nájde príčina, mne pomáha repíkový čaj 2krát 2 deci, octan na koleno. Začnú ma bolieť kolená po bravčovom mäse, tak ho vynechám a aj soľ. V kolenách sa usadí niečo čo tam nepatrí. Je to metabolický problém. Príčinu treba riešiť tzv. od podlahy. Pomôcť metabolizmu. Pomôcť tráveniu, nezapíjať jedlo citronovou vodou, neutralizuje žalúdočnú kyselinu, dať si napr. horké aloe pred jedlom, aby sa jednotlivé zložky správne natrávili, predíde sa do budúcnosti plejáde chorôb v staršom veku, v tehotenstve zo zlej alebo nedostatočnej výživy. Snímok u ortopéda nebude na škodu. Pite aloe, spirulinu v tomto veku na náhradu po menzese, doplnenie Fe a stopových prvkov. Krásny deň.