návšteva psychológa

Príspevok v téme: návšteva psychológa
eliska589

Zdravím,mám 18 rokov a chcem navštíviť psychologičku. Dôvod tu asi nebudem zbytočne rozoberať,jednoducho som rozhodnutá že sama si už pomôcť nedokážem a že potrebujem odbornú pomoc. Lenže jediné čo mi už dlhé mesiace bráni sú peniaze.Nechcem to riešiť so svojou obvodnou lekárkou,ale mimo poisťovne viem,že jedno sedenie môže stáť cez 50e a to si ako študentka rozhodne dovoliť nemôžem a nerada by som s tým zaťažovala aj rodičov. S nimi to tiež nechcem veľmi rozoberať.
Chcem sa spýtať teda,či je aj iný spôsob ísť k psychológovi cez poisťovňu ako odporučenie od obvodnej lekárky.

je to

to bude asi ono, co som myslela, vdaka ahjaj za nazov
Centrum pedagogicko – psychologického poradenstva a prevencie Bratislava V, Švabinského 7, 851 01 Bratislava

cpppapba5.sk

ahjaj

Mam dojem, že ako študentka si jednoducho zavolaj do pedagogicko psychologickej poradne a dohodni si termín. Malo by to byt zadarmo, ved si studentka. Alebo Ti odporučia psychológa na niektorej inej škole a kontakt naňho.

Bubliii

Nie si študentka nahodou? My sme mali v Mlynskej doline tiez pridelenu psychologicku pre vysokoškolákov a bolo to zdarma.

rasto212

Jasné, určite máš v blízkosti aj bezplatnú pomoc, prípadne sa môžeš vyrozprávať mne, som dobrý poslucháč a ešte lepší radca :D

Tajataka

Musí byť aj vo vašom meste poradenstvo zdarma...ja som tak bola u psychologičky a bolo to zdarma...len si musíš pozistovat...jasné sú aj taki kde platiš za sedenia ale aj taki kde je to zdarma