Odmietnutie sefa,teraz ignorovanie a podcenovanie

Príspevok v téme: Odmietnutie sefa,teraz ignorovanie a podcenovanie
SimaPinky

Ahojte, do firmy som nastupila dva roky dozadu, na pozíciu externej asistentky(papierovacky, stretávanie s ludmi, zápisnice, praca na pc, vela z domu, malo vo firme) Moj sef (26 rokov, ako ja) ma par krat zavolal na pracovne stretnutie na obed, len my dvaja. Najprv to bolo ok, naozaj len pracovne veci sme preberali, no neskor to boli uz večere, hoc nikdy narážky nemal, no boli tam tie večere, volanie, písanie aj mimo prac. doby .. začínala som mat pocit ze to nejde dobrym smerom.. kedze mam priatela ktorého milujem. Na tieto Vianoce 2018 som dostala od neho financne naozaj drahy sperk a kvety, a zavolal ma niekam.. mam sa zbalit po novom roku a niekam ma zoberie.. Priatel mal samorzmem nervy, no nie je taky typ ze by mu išiel hubu rozbiť:). Odmietla som s tym, ze mam stastny vztah a aj ked som sa sem tam sťažovala na priatela, tak to bolo len preto ze mu dôverujem, a ze sme mali blizsi vztah a nemali sme taky ten pracovny odstup ako vacsinou byva. On napisal ze to chape a ze nech sa nehnevám. Od vtedy presli skoro 3 mesiace a on so mnou nekomunikuje.. na den zien dostali vsetky kolegynky kytice a pohľadnice a mna odignoroval hoc vedel ze v ten den v praci budem. Tazko mi odpisuje aj na pracovne e-maily, telefón firemný nedviha, vzdy ma vypne a napise nech poslem sms alebo email. Viditelne sa mi vyhýba.
Vcera sme spolu boli na stretnuti este s dvoma dalsimi ludmi. Mala som predslov a nepocuval ma, bol na mobile, potom odisiel, prisiel na konci stretnutia.
Mrzi ma ze sa tak sprava. Je to moj sef a ja ho rešpektujem. Medzi tym “kamarátskym” zaciatkom a tymto koncom co spolu ledva hovoríme, mi chýba nejaka krátka konverzácia o tom co sa udialo, a ze sme to kazdy chápali inak. Je mi ho luto, viem ze mi nechcel rozbiť vztah, asi si myslel ze sa zaľúbim do neho.. mam sa s nim o tom porozpravat, nieco mu povedat, alebo to ignorovať? Trapi ma to a zda sa mi ze aj jeho. Chcem to vyriesit, posunut sa dalej, mam pocit ze tu je nieco nedoriesene... za co trpim ja aj on.

lubica_001

Milá Sima,
stalo sa mi niečo podobné, dopadlo to tak, že sa so mnou môj nadriadený nebaví, iba komunikácia v rámci pracovných záležitostí. Snažila som sa ho pýtať, že nech vysvetlí svoj postoj, nepomohlo to.

RitazOravy

Nemala si ho odmietnut. Co si blba? Mohla si sa mat dobre, priatel ta opusti, bude podvadzat,ani si ta len nezastal. Co ti on moze ponuknut? Chlap, ktory miluje by mu uz fasadu napravil.

Omen

Vidím to tak, že je to hlavne tvoja chyba. Načri do svojho vnútra, poriadne hlboko a bez pozlátka, nájdeš tam odpoveď. Evidentne si mu ublížila, zlomila srdce...

SimaPinky

Ano, uvedomujem si ze to je aj moja chyba, ze som dovolila zajst tak daleko. No on zaciatku vedel ze som stastne zadaná. Nikdy som mu naklonnost neprejavovala a neopatovala... Priatel, uz snúbenec, ma toho plne zuby, no veri mi a kvoli nasim financiam je dobre ze mam tuto pracu. Inak by mi prikázal odist :)
Dary som od neho prijat nechcela, trval na tom, ze to je od šéfa za firmu....
Viem ze mi ho byt luto nemusi, bola som vlastne nahnevana za tieto mesiace, ako ma ignoruje aj napriek nasej spoločnej praci.. to len mi ho prislo luto na tom stretnuti, ked som videla ze asi som mu ublížila..
Ja som taka precitlivena, a vsetko si beriem k srdcu.. No mate pravdu, ze mu vlastne nic nedlzim, ziadne vysvetlenie .... len sa musim zbavit toho pocitu ze si to dlzime.. asi to odide same tak ako to prislo..

Sloniecko

Co mas ty dalej co riesit? On sa urazil, odul sa a ani sa tomu nemas co cudovat. Nezachoval sa spravne, vedel, ze mas vztah a aj tak skusal a skusal. Neviem, ako si sa ty k nemu chovala, ale zrejme si moc odmerana nebola, ked tvoju naklonnost pochopil az tak, ze ti kupil drahy darcek a chcel ta zobrat na dovolenku. Ten dar si prijat nemala a uz tie samotne vecere vo dvojici si dost prestrelila, ze si do toho sla. Sa cudujem, ze tvoj priatel sa na to len prizeral. Ak by si ho skutocne tak lubila, nedala by si sa tak dlho namotavat od ineho. Tvoj sef len vyuzil to, co si mu dovolila a vacsia cast chyby je urcite na tvojej strane. Mozes byt rada, ze si neprisla aj o priatela, lebo ver mi, vacsina muzov by ti to netolerovala.

FeroChrom

Ber ľudí takých akí sú. Čo Ťa má čo mrzieť, aký je?
Mala si už vtedy priateľa a on robil aj tak nálety.
Ty nemáš vôbec čo v tomto prípade riešiť a zahladzovať.
Keby nebol šéf tak Ťa to nemrzí čo sa stalo.
Zlyhal on lebo skutočnosť neprijal a miešal sa Ti podlo do súkromia.
Je to jeho problém, že Ti to dáva najavo.
Keby si neprijala dar, zasa je zle.